Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mono Guerreros Infames Zorros
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.2
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


25e minuut.
Cocherari met een sublieme pass. Paradas is nu in balbezit. Paradas passt de bal met de wreef. Escorza is nu in balbezit. Escorza schiet op doel. Obert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Coronado passt de bal in één keer door. Corleto speelt de bal door. Escorza is nu in balbezit. Escorza schiet op doel. Obert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mono Guerreros - Infames Zorros 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mono Guerreros 63%, Infames Zorros 37%.
Mono Guerreros - Infames Zorros 0:1

60e minuut.
Cocherari geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coronado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaro is nu in balbezit. Jaro geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ramírez is nu in balbezit. Aguayo verovert de bal door een tackle van achteren. Aguayo passt de bal met de wreef. Jaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mono Guerreros - Infames Zorros 1:1

67e minuut.
Coronado verovert de bal door een tackle van achteren. Coronado probeert naar een medespeler te passen. Jaro rent richting de bal. Vaca is nu in balbezit. Vaca schiet op doel. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Ramírez geeft een lange en hoge pass. Rendueles kopt de bal weg. Klungelig pakt Aguayo de bal. Escorza rent richting de bal. Escorza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paradas met de inworp. Palma met een sublieme pass. Escorza rent richting de bal. Escorza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mono Guerreros 50%, Infames Zorros 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mono Guerreros - Infames Zorros 1:1