Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gloriosos Aguilas Contentos Rojos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.9
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Conesa kopt de bal weg. Najera heeft problemen om de bal te vangen. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Najera verovert de bal door een tackle van achteren. Najera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gloriosos Aguilas - Contentos Rojos 0:1

21e minuut.
Batrés speelt de bal door. Vaca speelt de bal door. Corzos met een sublieme pass. Najera bereikt de bal nog maar net als eerste. Najera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gloriosos Aguilas - Contentos Rojos 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gloriosos Aguilas 49%, Contentos Rojos 51%.
Gloriosos Aguilas - Contentos Rojos 0:2

50e minuut.
Coscujuela rent richting de bal. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar passt de bal in één keer door. Valencia is nu in balbezit. Valencia geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Coscujuela met de inworp. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar geeft de bal voor. Duch is nu in balbezit. Duch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Conesa rent richting de bal. Conesa probeert naar een medespeler te passen. Najera bereikt de bal nog maar net als eerste. Najera haalt uit met een fantastische trap. Coutińo probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gloriosos Aguilas 52%, Contentos Rojos 48%.
Gloriosos Aguilas - Contentos Rojos 0:2