Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rudos Chalanos Mono Guerreros
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


24e minuut.
Barrios is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aguayo. Barrios is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Villagrán neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Rendueles kopt de bal weg. Klungelig pakt Palma de bal. Valverde verovert de bal door een tackle van achteren. Valverde draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Carreńo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaro verovert de bal door een tackle van achteren. Jaro passt de bal zonder na te denken. Vaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Barrios is nu in balbezit. Rendueles is nu in balbezit. Barrios verovert de bal door een tackle van achteren. Barrios haalt uit met een fantastische trap. Obert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudos Chalanos - Mono Guerreros 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudos Chalanos 63%, Mono Guerreros 37%.
Rudos Chalanos - Mono Guerreros 1:0

51e minuut.
Aguayo is nu in balbezit. Villagrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagrán met een sublieme pass. Barrios heeft problemen om de bal te vangen. Barrios draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Barrios probeert naar een medespeler te passen. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguayo is nu in balbezit. Valverde verovert de bal door een tackle van achteren. Valverde haalt uit met een fantastische trap. Obert bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Avalos rent richting de bal. Avalos probeert naar een medespeler te passen. Palma met een sublieme pass. Jaro rent richting de bal. Jaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rudos Chalanos - Mono Guerreros 1:1

69e minuut.
Jaro rent richting de bal. Jaro schiet op doel. Forcades kopt de bal weg. Vaca rent richting de bal. Vaca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rudos Chalanos - Mono Guerreros 1:2

82e minuut.
Valverde is nu in balbezit. Aguayo speelt de bal door. Barrios is nu in balbezit. Barrios draait met de bal, schiet en ... Obert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ugarriza geeft een lange en hoge pass. Inworp. Refollo met de inworp. Valverde is nu in balbezit. Valverde speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barrios is nu in balbezit. Barrios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rudos Chalanos - Mono Guerreros 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudos Chalanos 52%, Mono Guerreros 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rudos Chalanos - Mono Guerreros 2:2