Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guerreros GT FC Osos
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Olivares onderschept slim de pass. Olivares passt de bal zonder na te denken. Zarco rent richting de bal. Zarco haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros GT - FC Osos 0:1

10e minuut.
Acevedo geeft een hoge lob. Inworp. Cardenas met een snelle inworp. Olivares bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivares draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Galicia onderschept slim de pass. Galicia speelt de bal door. Cidon is nu in balbezit. Cidon haalt uit met een fantastische trap. Cornejo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Reig heeft problemen om de bal te vangen. Reig geeft een lange en hoge pass. Najera is nu in balbezit. Olivares verovert de bal door een tackle van achteren. Olivares schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rodríguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Hernan geeft een hoge lob. Inworp. Valiente zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chenu heeft problemen om de bal te vangen. Chenu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Cidon rent richting de bal. Cidon passt de bal in één keer door. Valiente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valiente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Guerreros GT - FC Osos 1:1

31e minuut.
Reig bereikt de bal nog maar net als eerste. Reig met een sublieme pass. Olivares bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Galicia is nu in balbezit. Reig verovert de bal door een tackle van achteren. Reig probeert naar een medespeler te passen. Zarco rent richting de bal. Zarco draait met de bal, schiet en ... Rodríguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar geeft een hoge lob. Daar is Ibańez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarco rent richting de bal. Zarco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros GT - FC Osos 1:2

43e minuut.
Frias rent richting de bal. Frias geeft een hoge lob. Daar is Cornejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cidon is nu in balbezit. Cidon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros GT 55%, FC Osos 45%.
Guerreros GT - FC Osos 1:2

55e minuut.
Ibańez is nu in balbezit. Ibańez passt de bal in één keer door. Zarco rent richting de bal. Zarco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros GT - FC Osos 1:3

69e minuut.
Valiente is nu in balbezit. Valiente geeft een hoge lob. Cidon rent richting de bal. Cidon schiet op doel. Cid probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros GT - FC Osos 2:3

83e minuut.
Chenu is nu in balbezit. Chenu speelt de bal door. Cornejo speelt de bal door. Valiente rent richting de bal. Valiente geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros GT 58%, FC Osos 42%.
Guerreros GT - FC Osos 2:3