Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pequeńos Chaparros Archi Rayos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 15.1
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Aller draait met de bal, schiet en ... Daar is Eaton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rey rent richting de bal. Rey geeft de bal voor. Daar is Aller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Machón rent richting de bal. Jaramillo verovert de bal door een tackle van achteren. Jaramillo probeert naar een medespeler te passen. Cozar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozar passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Pasillas met een snelle inworp. Eaton bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey verovert de bal door een tackle van achteren. Rey geeft de bal voor. Escoda krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Cozar passt de bal met de wreef. Marotta is nu in balbezit. Marotta geeft een lange en hoge pass. Aller rent richting de bal. Aller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pequeńos Chaparros 46%, Archi Rayos 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pequeńos Chaparros - Archi Rayos 0:0

48e minuut.
Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo verovert de bal door een tackle van achteren. Machón begaat een overtreding. Machón krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Salinas rent richting de bal. Machón verovert de bal door een tackle van achteren. Randez is nu in balbezit. Machón rent richting de bal. Machón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pequeńos Chaparros - Archi Rayos 0:1

64e minuut.
Doeltrap. Maldonado trapt de bal weg van het doel. Cozar speelt de bal door. Randez bereikt de bal nog maar net als eerste. Randez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo met een sublieme pass. Daar is Trujillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aller is nu in balbezit. Aller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pequeńos Chaparros 69%, Archi Rayos 31%.
Pequeńos Chaparros - Archi Rayos 0:1