Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Contentos Rojos Gloriosos Guadańeros
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.2
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Doeltrap. Payo met een harde bal richting middenveld. Villatoro kopt de bal weg. Salazar rent richting de bal. Salazar schiet op doel. Carreńo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Conesa speelt de bal door. Vaca is nu in balbezit. Crisostomo rent richting de bal. Vaca verovert de bal door een tackle van achteren. Vaca geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ayestaran geeft een hoge lob. Gallardo rent richting de bal. Najera begaat een overtreding. Najera krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Payo geeft een hoge lob. Ayestaran is nu in balbezit. Villatoro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Villatoro krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Vaca rent richting de bal. Crisostomo verovert de bal door een tackle van achteren. Crisostomo geeft een hoge lob. Salazar rent richting de bal. Salazar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Villatoro is nu in balbezit. Villatoro geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ballesteros de bal onder controle te krijgen. Salazar is nu in balbezit. Salazar haalt uit met een fantastische trap. Carreńo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Contentos Rojos - Gloriosos Guadańeros 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Contentos Rojos 44%, Gloriosos Guadańeros 56%.
Contentos Rojos - Gloriosos Guadańeros 0:1

51e minuut.
Echevarria probeert de bal met de borst te controleren. Echevarria geeft de bal voor. Salazar rent richting de bal. Salazar haalt uit met een fantastische trap. Carreńo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Contentos Rojos - Gloriosos Guadańeros 0:2

56e minuut.
Villatoro heeft problemen om de bal te vangen. Parga rent richting de bal. Conesa speelt de bal door. Najera is nu in balbezit. Najera haalt uit met een fantastische trap. Pablo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Contentos Rojos - Gloriosos Guadańeros 1:2

78e minuut.
Gaytan is nu in balbezit. Gaytan geeft de bal voor. Cardona heeft problemen om de bal te vangen. Salazar rent richting de bal. Salazar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Villatoro verovert de bal door een tackle van achteren. Villatoro passt de bal in één keer door. Crisostomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Villatoro is nu in balbezit. Villatoro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Crisostomo passt de bal met de wreef. Villatoro is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Conesa. Conesa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Contentos Rojos 48%, Gloriosos Guadańeros 52%.
Contentos Rojos - Gloriosos Guadańeros 1:2