Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infames Zorros Rudos Chalanos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
27% Spel op eigen helft 73%
18 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Conesa rent richting de bal. Carreńo onderschept slim de pass. Carreńo probeert naar een medespeler te passen. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Infames Zorros - Rudos Chalanos 0:1

8e minuut.
Ramírez kopt de bal weg. Forcades heeft problemen om de bal te vangen. Escorza bereikt de bal nog maar net als eerste. Escorza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Ramírez met een sublieme pass. Klungelig pakt Paradas de bal. Paradas geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Carreńo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramiro verovert de bal door een tackle van achteren. Ramiro met een sublieme pass. Escorza bereikt de bal nog maar net als eerste. Escorza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carreńo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramiro verovert de bal door een tackle van achteren. Ramiro geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Eaton passt de bal in één keer door. Ramiro controleert de bal met de borst. Ramiro passt de bal zonder na te denken. Escorza is nu in balbezit. Escorza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Paradas onderschept slim de pass. Swisher rent richting de bal. Swisher geeft de bal voor. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
López kopt de bal weg. Ramiro probeert de bal aan de voet te houden. Carreńo is nu in balbezit. Escorza verovert de bal door een tackle van achteren. Escorza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Conesa is nu in balbezit. Valverde onderschept slim de pass. Ramírez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ramírez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infames Zorros 34%, Rudos Chalanos 66%.
Infames Zorros - Rudos Chalanos 0:1

65e minuut.
Escorza bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcades bereikt de bal nog maar net als eerste. Escorza onderschept slim de pass. Escorza haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert López de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Swisher speelt de bal door. Carreńo is nu in balbezit. Ramiro is nu in balbezit. Ramiro geeft een lange en hoge pass. Escorza is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Villatoro trapt de bal weg van het doel. Conesa kopt de bal weg. Chacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Escorza onderschept slim de pass. Escorza haalt uit met een fantastische trap. Villatoro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infames Zorros 19%, Rudos Chalanos 81%.
Infames Zorros - Rudos Chalanos 0:1