Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Osos Infames Zorros
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Salles passt de bal in één keer door. Ramiro is nu in balbezit. Escorza rent richting de bal. Escorza draait met de bal, schiet en ... Cid maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Hernan speelt de bal door. Olivares rent richting de bal. Olivares met een sublieme pass. Zarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Cornejo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Navarro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paradas rent richting de bal. Paradas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Reig bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramiro onderschept slim de pass. Ramiro probeert naar een medespeler te passen. Escorza rent richting de bal. Escorza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Osos - Infames Zorros 0:1

33e minuut.
Olivares is nu in balbezit. Ramírez rent richting de bal. Olivares verovert de bal door een tackle van achteren. Zarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Olivares passt de bal met de wreef. Reig bereikt de bal nog maar net als eerste. Reig probeert naar een medespeler te passen. Zarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Osos 52%, Infames Zorros 48%.
FC Osos - Infames Zorros 0:1

50e minuut.
Ramírez passt de bal zonder na te denken. Escorza rent richting de bal. Gomez is nu in balbezit. Escorza onderschept slim de pass. Escorza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Ramírez met een snelle inworp. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro geeft de bal voor. Ramiro is nu in balbezit. Ramiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Conesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivares verovert de bal door een tackle van achteren. Olivares met een sublieme pass. Zarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Daar is Olivares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivares met een sublieme pass. Navarro is nu in balbezit. Zarco onderschept slim de pass. Zarco draait met de bal, schiet en ... Arjona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Inworp. Cardenas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reig geeft een lange en hoge pass. Zarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarco schiet op doel. Arjona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Osos 52%, Infames Zorros 48%.
FC Osos - Infames Zorros 0:1