Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Chupasangre Gloriosos Aguilas
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Escobar heeft problemen om de bal te vangen. Tellez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellez geeft een hoge lob. Cuerdo is nu in balbezit. Cuerdo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Corroto probeert naar een medespeler te passen. Requena is nu in balbezit. Marquez begaat een overtreding. Marquez krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Escobar met een sublieme pass. Quadros is nu in balbezit. Quadros passt de bal zonder na te denken. Duch bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Escobar speelt de bal door. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia passt de bal met de wreef. Duch rent richting de bal. Duch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Chacon speelt de bal door. Daar is Valencia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valencia passt de bal met de wreef. Duch is nu in balbezit. Duch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Alarcon met een harde bal richting middenveld. Marquez kopt de bal weg. Requena geeft een hoge lob. Cuerdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuerdo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Chupasangre 52%, Gloriosos Aguilas 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Chupasangre - Gloriosos Aguilas 0:0

51e minuut.
Quadros bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadros probeert naar een medespeler te passen. Duch bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch schiet op doel. Alarcon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Chupasangre - Gloriosos Aguilas 0:1

58e minuut.
Quadros rent richting de bal. Quadros passt de bal in één keer door. Valencia is nu in balbezit. Valencia geeft de bal voor. Duch krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Quadros rent richting de bal. Quadros passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Duch de bal. Duch haalt uit met een fantastische trap. Chiner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Chupasangre - Gloriosos Aguilas 0:2

70e minuut.
Arellano met een sublieme pass. Klungelig pakt Cardona de bal. Cardona met een sublieme pass. Cuerdo rent richting de bal. Cuerdo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Escobar verovert de bal door een tackle van achteren. Escobar passt de bal zonder na te denken. Duch is nu in balbezit. Duch schiet op doel. Alarcon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Chupasangre - Gloriosos Aguilas 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Chupasangre 68%, Gloriosos Aguilas 32%.
AC Chupasangre - Gloriosos Aguilas 0:3