Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKT Telecom T1 DMG STAR
433 Tactiek DMG Tactics
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 36.6
solide Schieten matig
solide Passen matig
redelijk Verdedigen solide


1e minuut.
Kwoon-Yong is nu in balbezit. Sandu begaat een overtreding. Kwoon-Yong is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hyun zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kwoon-Yong kopt de bal weg. Yang-Do rent richting de bal. Yang-Do haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Backhaus is nu in balbezit. Ling-Song onderschept slim de pass. Ling-Song passt de bal met de wreef. Kwoon-Yong is nu in balbezit. Kwoon-Yong haalt uit met een fantastische trap. Köfteci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Na een snelle pass probeert Hyun de bal onder controle te krijgen. Hyun speelt de bal door. Kwoon-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Yong schiet op doel. Köfteci werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Hyun met een sublieme pass. Lee-Joon is nu in balbezit. Lee-Joon met een sublieme pass. Cheng-Tea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Tea draait met de bal, schiet en ... Köfteci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Lee-Joon geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cheng-Tea kopt de bal weg. Kwoon-Yong rent richting de bal. Kwoon-Yong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKT Telecom T1 - DMG STAR 1:0

13e minuut.
Cheng-Tea rent richting de bal. Cheng-Tea geeft een lange en hoge pass. Fasola met een sublieme pass. Kwoon-Yong is nu in balbezit. Kwoon-Yong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Hyun passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lee-Joon de bal. Lee-Joon geeft een lange en hoge pass. Kwoon-Yong rent richting de bal. Kwoon-Yong schiet op doel. Köfteci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sztramko is nu in balbezit. Yang-Do onderschept slim de pass. Yang-Do draait met de bal, schiet en ... Köfteci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Hyun rent richting de bal. Cheng-Tea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Tea passt de bal zonder na te denken. Kwoon-Yong is nu in balbezit. Kwoon-Yong schiet op doel. Köfteci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Soo-Tae geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cheng-Tea de bal. Kwoon-Yong is nu in balbezit. Kwoon-Yong haalt uit met een fantastische trap. Köfteci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SKT Telecom T1 - DMG STAR 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKT Telecom T1 42%, DMG STAR 58%.
SKT Telecom T1 - DMG STAR 2:0

46e minuut.
Son-Li komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Salonsaari onderschept slim de pass. Salonsaari met een sublieme pass. Sandu rent richting de bal. García Sendín is nu in balbezit. García Sendín schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Cheng-Lim met een harde bal richting middenveld. Hyun kopt de bal weg. Kwoon-Yong rent richting de bal. Son-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Son-Li schiet op doel. Köfteci bokst de bal weg.

84e minuut.
Sandu passt de bal in één keer door. Han-Hyung is nu in balbezit. García Sendín maakt een afschuwelijke overtreding. García Sendín krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKT Telecom T1 48%, DMG STAR 52%.
SKT Telecom T1 - DMG STAR 2:0