Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 12:29
  • Competitiewedstrijd: K-League
  • Stadion: Cheonan Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
Cheonan Dribble F.C
Lee Tactiek 343
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 29.1
zwak Schieten redelijk
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Hyun-Lee met een snelle inworp. Byung-Doo is nu in balbezit. Met opzet legt Cheng-Jong zijn tegenspeler op de grond. Cheng-Jong krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Klungelig pakt Sun-Yo de bal. Jae-Bum speelt de bal door. Rosandić bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraccione onderschept slim de pass. Fraccione draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Doeltrap. Magoffin met een harde bal richting middenveld. Zanella kopt de bal weg. Tsun-Tei is nu in balbezit. Tsun-Tei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Chan-Li kan de bal niet met de borst controleren. Jae-Bum bereikt de bal nog maar net als eerste. Jae-Bum schiet op doel. Chan-Li probeert de bal aan de voet te houden. Park-Ying geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Jae-Bum probeert naar een medespeler te passen. Tsun-Tei is nu in balbezit. Tsun-Tei speelt de bal door. Fraccione is nu in balbezit. Fraccione haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Fraccione is nu in balbezit. Chan-Li onderschept slim de pass. Yang-Lin rent richting de bal. Kwon-Kun onderschept slim de pass. Kwon-Kun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cheonan 66%, Dribble F.C 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cheonan - Dribble F.C 0:0

49e minuut.
Kwon-Kun is nu in balbezit. Kwon-Kun passt de bal zonder na te denken. Fraccione bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraccione schiet op doel. Magoffin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cheonan - Dribble F.C 0:1

53e minuut.
Lo-Hyu is nu in balbezit. Lo-Hyu passt de bal in één keer door. Tsun-Tei rent richting de bal. Fraccione bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraccione draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cheonan - Dribble F.C 0:2

55e minuut.
Park-Ying geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hyun-Lee de bal. Byung-Doo is nu in balbezit. Byung-Doo schiet op doel. Tae-Bum probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cheonan - Dribble F.C 1:2

62e minuut.
Byung-Doo bereikt de bal nog maar net als eerste. Byung-Doo passt de bal in één keer door. Dagbjartsson is nu in balbezit. Dagbjartsson draait met de bal, schiet en ... Tae-Bum probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Jae-Bum probeert naar een medespeler te passen. Tsun-Tei rent richting de bal. Yang-Lin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yang-Lin krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Park-Ying passt de bal zonder na te denken. Fraccione bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Carli ... Strafschop! Fraccione raakt geblesseerd tijdens het duel. Jae-Bum legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Cheonan - Dribble F.C 1:3

90e minuut.
Carli rent richting de bal. Kwon-Kun is nu in balbezit. Kwon-Kun met een sublieme pass. Tsun-Tei bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsun-Tei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cheonan - Dribble F.C 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cheonan 52%, Dribble F.C 48%.
Cheonan - Dribble F.C 1:4