Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 12:29
  • Competitiewedstrijd: K-League
  • Stadion: Neluin Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 3096
Neluin 1.Poohbuk Kwoo-Buk
433 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 21.2
adequate Schieten weak
average Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Tsun-Song is nu in balbezit. Tsun-Song geeft een lange en hoge pass. Choi-Ling kopt de bal weg. Cheng-Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Sing schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Yánez is nu in balbezit. Yánez passt de bal zonder na te denken. Tsun-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Lathan onderschept slim de pass. Lathan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Neluin - 1.Poohbuk Kwoo-Buk 1:0

27e minuut.
Hyun-Doo rent richting de bal. Husson onderschept slim de pass. Husson passt de bal zonder na te denken. Sung-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Gui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tsun-Song met een harde bal richting middenveld. Hiu-Tea speelt de bal door. Cheng-Sing is nu in balbezit. Cheng-Sing haalt uit met een fantastische trap. Hatoshi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neluin 41%, 1.Poohbuk Kwoo-Buk 59%.
Neluin - 1.Poohbuk Kwoo-Buk 1:0

46e minuut.
Sung-Gui passt de bal met de wreef. Husson bereikt de bal nog maar net als eerste. Husson geeft de bal voor. Klungelig pakt Lathan de bal. Lathan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Neluin - 1.Poohbuk Kwoo-Buk 2:0

49e minuut.
Choi-Ling is nu in balbezit. Lev onderschept slim de pass. Lev geeft een lange en hoge pass. Nəsirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsirli schiet op doel. Paal!

51e minuut.
Kurg verovert de bal door een tackle van achteren. Kurg met een sublieme pass. Lathan is nu in balbezit. Nəsirli rent richting de bal. Nəsirli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Choi-Ling is nu in balbezit. Choi-Ling met een sublieme pass. Kwoon-Son is nu in balbezit. Cheng-Sing verovert de bal door een tackle van achteren. Cheng-Sing schiet op doel. Hatoshi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Lathan heeft problemen om de bal te vangen. Sung-Gui rent richting de bal. Lathan rent richting de bal. Lathan haalt uit met een fantastische trap. Tsun-Song probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Neluin - 1.Poohbuk Kwoo-Buk 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neluin 41%, 1.Poohbuk Kwoo-Buk 59%.
Neluin - 1.Poohbuk Kwoo-Buk 3:0