Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hyundai Getz Cheonan
Brain Tactiek Lee
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 19.3
average Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Southin rent richting de bal. Southin passt de bal met de wreef. Yong-Soo rent richting de bal. Yong-Soo draait met de bal, schiet en ... Magoffin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyundai Getz - Cheonan 1:0

13e minuut.
Kyu-Kwoon passt de bal in één keer door. Hiu-Hyu is nu in balbezit. Met opzet legt Hyun-Lee zijn tegenspeler op de grond. Hyun-Lee is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Hiu-Hyu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hiu-Hyu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Abad springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bazelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazelewski speelt de bal door. Yong-Soo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong-Soo haalt uit met een fantastische trap. Rosandić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bazelewski zal de hoekschop nemen. Carli kopt de bal weg. Son-Kun geeft een hoge lob. Southin krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Bazelewski passt de bal in één keer door. Yong-Soo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong-Soo speelt de bal door. Abad rent richting de bal. Abad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Dagbjartsson is nu in balbezit. Zanella rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Antecao. Zanella is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yang-Lin komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Southin bereikt de bal nog maar net als eerste. Southin probeert naar een medespeler te passen. Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abad haalt uit met een fantastische trap. Magoffin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyundai Getz - Cheonan 2:0

33e minuut.
Southin kopt de bal weg. Daar is Abad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abad geeft een hoge lob. Southin bereikt de bal nog maar net als eerste. Southin schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Yang-Lin de bal. Abad is nu in balbezit. Abad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyundai Getz - Cheonan 3:0

36e minuut.
Son-Kun passt de bal met de wreef. Abad is nu in balbezit. Abad passt de bal in één keer door. Yong-Soo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong-Soo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bazelewski met de inworp. Son-Kun probeert naar een medespeler te passen. Abad heeft problemen om de bal te vangen. Abad haalt uit met een fantastische trap. Rosandić probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hyundai Getz 36%, Cheonan 64%.
Hyundai Getz - Cheonan 3:0

63e minuut.
Abad draait met de bal, schiet en ... Magoffin probeert wanhopig de bal te grijpen. Chan-Li probeert de bal aan de voet te houden. Yong-Soo rent richting de bal. Yong-Soo draait met de bal, schiet en ... Magoffin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyundai Getz - Cheonan 4:0

70e minuut.
Chan-Li rent richting de bal. Chan-Li geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bazelewski met de inworp. Son-Kun geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Rosandić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

76e minuut.
Southin passt de bal in één keer door. Hiu-Hyu is nu in balbezit. Hiu-Hyu met een sublieme pass. Yong-Soo is nu in balbezit. Yong-Soo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hyundai Getz - Cheonan 5:0

84e minuut.
Chan-Li onderschept slim de pass. Abad is nu in balbezit. Abad passt de bal in één keer door. Yong-Soo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong-Soo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyundai Getz - Cheonan 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hyundai Getz 45%, Cheonan 55%.
Hyundai Getz - Cheonan 6:0