Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
96.Poohang Jangmajo Neluin
Normal Tactiek 433
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 32.5
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen average


14e minuut.
Kwoon-Son onderschept slim de pass. Kwoon-Son geeft een hoge lob. Lathan is nu in balbezit. Nəsirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsirli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Lathan passt de bal met de wreef. Daar is Sung-Gui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwoon-Sing rent richting de bal. Sung-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Gui draait met de bal, schiet en ... Hiu-Wong bokst de bal weg.

28e minuut.
Park-Sun is nu in balbezit. Tsun-Li heeft problemen om de bal te vangen. Yánez onderschept slim de pass. Park-Sun onderschept slim de pass. Park-Sun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Tsun-Wang is nu in balbezit. Lathan onderschept slim de pass. Lathan passt de bal zonder na te denken. Nəsirli rent richting de bal. Nəsirli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
96.Poohang Jangmajo - Neluin 0:1

39e minuut.
Hiu-Wong probeert naar een medespeler te passen. Park-Sun controleert de bal met de borst. Yánez speelt de bal door. Lathan rent richting de bal. Lathan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Toti passt de bal met de wreef. Nəsirli rent richting de bal. Nəsirli passt de bal in één keer door. Lathan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lathan haalt uit met een fantastische trap. Hiu-Wong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Toti met een sublieme pass. Lathan rent richting de bal. Tsun-Wang schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tsun-Wang naar de kleedkamers voor een vroege douche. Lathan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yánez wilt de vrije trap nemen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 96.Poohang Jangmajo 57%, Neluin 43%.
96.Poohang Jangmajo - Neluin 0:1

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Park-Kin met een snelle inworp. Yánez speelt de bal door. Lathan rent richting de bal. Lathan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kwoon-Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Gui is nu in balbezit. Sung-Gui passt de bal met de wreef. Lathan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lathan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nəsirli is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Yánez rent richting de bal. Lo-Sin onderschept slim de pass. Lo-Sin speelt de bal door. Tsun-Li rent richting de bal. Tsun-Li draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Yánez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yánez passt de bal zonder na te denken. Lathan rent richting de bal. Lathan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
96.Poohang Jangmajo - Neluin 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 96.Poohang Jangmajo 48%, Neluin 52%.
96.Poohang Jangmajo - Neluin 0:2