Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hyundai Getz 울산 현대 축구단
Brain Tactiek 3-5-2
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
35.7 gemiddelde waardering 47.3
zwak Schieten uitstekend
matig Passen solide
redelijk Verdedigen redelijk


4e minuut.
Plich is nu in balbezit. Plich geeft een hoge lob. Motmans kopt de bal weg. Klungelig pakt Mies de bal. Mies geeft een hoge lob. Baran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Cansino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cansino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hyundai Getz - 울산 현대 축구단 0:1

8e minuut.
Yong-Soo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichański onderschept slim de pass. Lichański passt de bal met de wreef. Cansino is nu in balbezit. Cansino haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Baran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Caperozzi rent richting de bal. Caperozzi met een sublieme pass. Klungelig pakt Cansino de bal. Cansino draait met de bal, schiet en ... Lincz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Antecao geeft een hoge lob. Inworp. Mies zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caperozzi is nu in balbezit. Caperozzi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hâmpu is nu in balbezit. Hâmpu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Southin met een sublieme pass. Bazelewski rent richting de bal. Lichański begaat een overtreding. Lichański krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Son-Kun controleert de bal met de borst. Caperozzi geeft een hoge lob. Hâmpu rent richting de bal. Hâmpu schiet op doel. Baran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyundai Getz - 울산 현대 축구단 0:2

31e minuut.
Bazelewski is nu in balbezit. Mies verovert de bal door een tackle van achteren. Mies speelt de bal door. Hâmpu kan de bal niet met de borst controleren. Hâmpu schiet op doel. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Plich met een sublieme pass. Cansino is nu in balbezit. Cansino passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hâmpu de bal. Hâmpu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Caperozzi geeft de bal voor. Cansino is nu in balbezit. Bireta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cansino raakt geblesseerd tijdens het duel. Hâmpu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Cansino kopt de bal weg. Hâmpu is nu in balbezit. Antecao maakt een afschuwelijke overtreding. Hâmpu raakt geblesseerd tijdens het duel. Caperozzi wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hyundai Getz 73%, 울산 현대 축구단 27%.
Hyundai Getz - 울산 현대 축구단 0:2

46e minuut.
Brzozewski komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Plich is nu in balbezit. Plich geeft de bal voor. Hâmpu rent richting de bal. Hâmpu haalt uit met een fantastische trap. Baran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyundai Getz - 울산 현대 축구단 0:3

53e minuut.
Hiidlane onderschept slim de pass. Hiidlane speelt de bal door. Cansino rent richting de bal. Hâmpu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâmpu draait met de bal, schiet en ... Paal!

70e minuut.
Klungelig pakt Cansino de bal. Bireta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cansino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cansino krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Hiu-Sing trapt de bal weg van het doel. Plich geeft een lange en hoge pass. Hâmpu rent richting de bal. Hâmpu haalt uit met een fantastische trap. Baran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyundai Getz - 울산 현대 축구단 0:4

73e minuut.
Bireta kopt de bal weg. Cambielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Plich verovert de bal door een tackle van achteren. Plich geeft een hoge lob. Hâmpu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Son-Kun met een sublieme pass. Bireta rent richting de bal. Bireta geeft de bal voor. Plich is nu in balbezit. Plich geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hyundai Getz 57%, 울산 현대 축구단 43%.
Hyundai Getz - 울산 현대 축구단 0:4