Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 12:29
  • Competitiewedstrijd: K-League
  • Stadion: Dribble F.C Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
Dribble F.C DMG STAR
343 Tactiek DMG Tactics
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.8 gemiddelde waardering 36.8
weak Schieten good
weak Passen adequate
poor Verdedigen good


3e minuut.
Klungelig pakt Salonsaari de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Han-Young. Salonsaari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chesnokov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Balcewicz kopt de bal weg. Backhaus rent richting de bal. Backhaus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Hristoskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristoskov geeft de bal voor. García Sendín rent richting de bal. García Sendín draait met de bal, schiet en ... Hakkito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dribble F.C - DMG STAR 0:1

15e minuut.
Hristoskov verovert de bal door een tackle van achteren. Hristoskov speelt de bal door. Backhaus rent richting de bal. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu draait met de bal, schiet en ... Hakkito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Daar is Cheng-Jong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hristoskov met een sublieme pass. Sandu rent richting de bal. Sandu haalt uit met een fantastische trap. Tae-Bum probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dribble F.C - DMG STAR 0:2

24e minuut.
García Sendín met een sublieme pass. Sandu is nu in balbezit. Sandu haalt uit met een fantastische trap. Hakkito maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Tae-Bum de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dribble F.C - DMG STAR 0:3

26e minuut.
Sandu rent richting de bal. Cheng-Kun verovert de bal door een tackle van achteren. Cheng-Kun passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cheng-Jong de bal. Cheng-Jong geeft de bal voor. Köfteci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Cheng-Jong rent richting de bal. Sztramko onderschept slim de pass. Hristoskov is nu in balbezit. Hristoskov geeft de bal voor. Sandu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Sandu heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tae-Bum. Sandu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hristoskov met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Sandu de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dribble F.C - DMG STAR 0:4

39e minuut.
Salonsaari rent richting de bal. Lo-Hyu is nu in balbezit. Salonsaari verovert de bal door een tackle van achteren. Salonsaari geeft de bal voor. Sandu maakt een snoekduik en kopt de bal. Hakkito bokst de bal weg.

42e minuut.
Salonsaari passt de bal in één keer door. García Sendín bereikt de bal nog maar net als eerste. García Sendín passt de bal in één keer door. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dribble F.C - DMG STAR 0:5

44e minuut.
Balcewicz rent richting de bal. Balcewicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Salonsaari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hristoskov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dribble F.C 66%, DMG STAR 34%.
Dribble F.C - DMG STAR 0:5

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hristoskov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cheng-Kun probeert naar een medespeler te passen. Jae-Bum kan de bal niet met de borst controleren. Salonsaari geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Sztramko onderschept slim de pass. Sztramko geeft een hoge lob. Klungelig pakt García Sendín de bal. García Sendín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dribble F.C - DMG STAR 0:6

73e minuut.
Salonsaari onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lo-Hyu zal de hoekschop nemen. Fraccione springt en kopt de bal. Köfteci werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Backhaus is nu in balbezit. Hristoskov met een sublieme pass. Sandu rent richting de bal. Sandu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dribble F.C - DMG STAR 0:7

79e minuut.
Cheng-Kun geeft een hoge lob. Inworp. Hristoskov met de inworp. Salonsaari heeft problemen om de bal te vangen. Salonsaari geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dribble F.C 63%, DMG STAR 37%.
Dribble F.C - DMG STAR 0:7