Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 12:29
  • Competitiewedstrijd: K-League
  • Stadion: Jung Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
Jung 96.Poohang Jangmajo
442 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
32 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 19.9
very good Schieten unsatisfactory
good Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Ivaldi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lo-Sin. Ivaldi raakt geblesseerd tijdens het duel. Kaljo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jefferson springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Jung - 96.Poohang Jangmajo 1:0

3e minuut.
Simeone onderschept slim de pass. Simeone passt de bal met de wreef. Közalmaz speelt de bal door. Jefferson rent richting de bal. Jefferson schiet op doel. Hiu-Wong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Kwon-Doo kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minh Khánh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Simeone rent richting de bal. Simeone geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Jefferson is nu in balbezit. Jefferson passt de bal in één keer door. Song verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Ivaldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivaldi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jung - 96.Poohang Jangmajo 2:0

12e minuut.
Kaljo met een sublieme pass. Klungelig pakt Közalmaz de bal. Közalmaz passt de bal met de wreef. Jefferson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jefferson haalt uit met een fantastische trap. Hiu-Wong bokst de bal weg. Paal! Ivaldi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jung - 96.Poohang Jangmajo 3:0

15e minuut.
Ivaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Közalmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Ivaldi rent richting de bal. Ivaldi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Minh Khánh rent richting de bal. Minh Khánh passt de bal in één keer door. Közalmaz met een sublieme pass. Jefferson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jefferson schiet op doel. Hiu-Wong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Közalmaz met een sublieme pass. Minh Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khánh geeft een lange en hoge pass. Jefferson rent richting de bal. Jefferson draait met de bal, schiet en ... Hiu-Wong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Minh Khánh is nu in balbezit. Minh Khánh speelt de bal door. Jefferson controleert de bal met de borst. Jefferson haalt uit met een fantastische trap. Hiu-Wong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jung - 96.Poohang Jangmajo 4:0

31e minuut.
Grabić onderschept slim de pass. Grabić geeft een lange en hoge pass. Ivaldi kopt de bal weg. Jefferson rent richting de bal. Jefferson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kwoon-Sing probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sung-Kun rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Minh Khánh. Minh Khánh krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Minh Khánh speelt de bal door. Kaljo met een sublieme pass. Daar is Jefferson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jefferson draait met de bal, schiet en ... Hiu-Wong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jung - 96.Poohang Jangmajo 5:0

45e minuut.
Közalmaz met een sublieme pass. Jefferson heeft problemen om de bal te vangen. Jefferson draait met de bal, schiet en ... Hadongh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ivaldi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jung 32%, 96.Poohang Jangmajo 68%.
Jung - 96.Poohang Jangmajo 5:0

48e minuut.
Song is nu in balbezit. Közalmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Közalmaz met een sublieme pass. Ivaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaldi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jefferson heeft problemen om de bal te vangen. Jefferson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jung - 96.Poohang Jangmajo 6:0

52e minuut.
Közalmaz passt de bal in één keer door. Kaljo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljo passt de bal met de wreef. Ivaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaldi schiet op doel. Hiu-Wong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Jung - 96.Poohang Jangmajo 7:0

55e minuut.
Kwoon-Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Sing probeert naar een medespeler te passen. Grabić met een sublieme pass. Jefferson rent richting de bal. Jefferson schiet op doel. Hiu-Wong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Minh Khánh met een snelle inworp. Simeone speelt de bal door. Jefferson is nu in balbezit. Jefferson draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hadongh de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Simeone passt de bal zonder na te denken. Közalmaz rent richting de bal. Közalmaz passt de bal met de wreef. Jefferson is nu in balbezit. Jefferson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ivaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaldi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jung - 96.Poohang Jangmajo 8:0

64e minuut.
Lee-Ote geeft een hoge lob. Inworp. Minh Khánh met een snelle inworp. Simeone bereikt de bal nog maar net als eerste. Simeone geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Daar is Song, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Song geeft een lange en hoge pass. Grabić kopt de bal weg. Simeone is nu in balbezit. Kaljo geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Kwoon-Sing heeft problemen om de bal te vangen. Közalmaz rent richting de bal. Közalmaz passt de bal met de wreef. Ivaldi is nu in balbezit. Ivaldi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Közalmaz is nu in balbezit. Klungelig pakt Jefferson de bal. Jefferson passt de bal zonder na te denken. Ivaldi rent richting de bal. Ivaldi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Hadongh geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minh Khánh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Simeone geeft een lange en hoge pass. Jefferson springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minh Khánh met de inworp. Simeone met een sublieme pass. Ivaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaldi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jung - 96.Poohang Jangmajo 9:0

88e minuut.
Grabić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabić geeft een hoge lob. Közalmaz is nu in balbezit. Közalmaz draait met de bal, schiet en ... Hiu-Wong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jung - 96.Poohang Jangmajo 10:0

90e minuut.
Ivaldi controleert de bal met de borst. Közalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Közalmaz speelt de bal door. Jefferson is nu in balbezit. Jefferson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jung 22%, 96.Poohang Jangmajo 78%.
Jung - 96.Poohang Jangmajo 10:0