Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKT Telecom T1 1.Poohbuk Kwoo-Buk
433 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
13% Spel op eigen helft 87%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 18.9
solid Schieten weak
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


7e minuut.
Hayuon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayuon geeft een hoge lob. Cheng-Tea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Tea draait met de bal, schiet en ... Han-Young maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKT Telecom T1 - 1.Poohbuk Kwoo-Buk 1:0

12e minuut.
Hayuon speelt de bal door. Klungelig pakt Yang-Do de bal. Yang-Do geeft de bal voor. Cheng-Tea geeft een lange en hoge pass. Kwoon-Yong rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKT Telecom T1 - 1.Poohbuk Kwoo-Buk 2:0

17e minuut.
Hyun-Doo met de inworp. Yang-Hyuon is nu in balbezit. Yang-Do verovert de bal door een tackle van achteren. Kwoon-Yong rent richting de bal. Kwoon-Yong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kwoon-Yong rent richting de bal. Cheng-Tea bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Yong is nu in balbezit. Kwoon-Yong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKT Telecom T1 - 1.Poohbuk Kwoo-Buk 3:0

21e minuut.
Yang-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Do geeft een lange en hoge pass. Kwoon-Yong kan de bal niet met de borst controleren. Cheng-Tea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Tea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKT Telecom T1 - 1.Poohbuk Kwoo-Buk 4:0

23e minuut.
Hayuon geeft de bal voor. Lee-Joon rent richting de bal. Lee-Joon probeert naar een medespeler te passen. Kwoon-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Yong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Hyu-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyu-Lee passt de bal met de wreef. Daar is Cheng-Tea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheng-Tea haalt uit met een fantastische trap. Park-Song probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Lee-Joon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Joon probeert naar een medespeler te passen. Yang-Do rent richting de bal. Kwoon-Yong rent richting de bal. Kwoon-Yong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKT Telecom T1 - 1.Poohbuk Kwoo-Buk 5:0

39e minuut.
Kwoon-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyun verovert de bal door een tackle van achteren. Hyun probeert naar een medespeler te passen. Kwoon-Yong rent richting de bal. Kwoon-Yong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Yang-Do onderschept slim de pass. Yang-Do passt de bal zonder na te denken. Cheng-Tea controleert de bal met de borst. Kwoon-Yong rent richting de bal. Kwoon-Yong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKT Telecom T1 - 1.Poohbuk Kwoo-Buk 6:0

41e minuut.
Hyu-Lee met een sublieme pass. Klungelig pakt Cheng-Sing de bal. Kwoon-Yong verovert de bal door een tackle van achteren. Yang-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Do haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Lee-Joon is nu in balbezit. Lee-Joon passt de bal zonder na te denken. Kwoon-Yong is nu in balbezit. Cheng-Tea rent richting de bal. Cheng-Tea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Tsun-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsun-Song geeft de bal voor. Cheng-Lin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cheng-Tea is nu in balbezit. Cheng-Tea draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKT Telecom T1 13%, 1.Poohbuk Kwoo-Buk 87%.
SKT Telecom T1 - 1.Poohbuk Kwoo-Buk 6:0

46e minuut.
Son-Li komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Yang-Hyuon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hayuon rent richting de bal. Hayuon probeert naar een medespeler te passen. Kwoon-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Yong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKT Telecom T1 - 1.Poohbuk Kwoo-Buk 7:0

47e minuut.
Hyu-Lee speelt de bal door. Cheng-Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. Son-Li is nu in balbezit. Lee-Joon is nu in balbezit. Lee-Joon geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Hayuon is nu in balbezit. Yang-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Do probeert naar een medespeler te passen. Kwoon-Yong rent richting de bal. Kwoon-Yong draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Won-Tae kopt de bal weg. Lee-Joon rent richting de bal. Lee-Joon geeft een lange en hoge pass. Yang-Do is nu in balbezit. Yang-Do haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKT Telecom T1 - 1.Poohbuk Kwoo-Buk 8:0

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hayuon met een snelle inworp. Yang-Do geeft een hoge lob. Daar is Son-Li, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Son-Li schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Hyun passt de bal met de wreef. Kwoon-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Yong passt de bal met de wreef. Yang-Do probeert de bal aan de voet te houden. Yang-Do schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tsun-Song trapt de bal weg. Son-Li kopt de bal weg. Daar is Kwoon-Yong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwoon-Yong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Hyun speelt de bal door. Son-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Son-Li schiet op doel. Daar is Won-Tae, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwoon-Yong rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lee-Joon zal de hoekschop nemen. Tsun-Song kopt de bal weg. Yang-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Do draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKT Telecom T1 - 1.Poohbuk Kwoo-Buk 9:0

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lee-Joon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Son-Li is nu in balbezit. Son-Li geeft de bal voor. Kwoon-Yong is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
SKT Telecom T1 - 1.Poohbuk Kwoo-Buk 10:0

86e minuut.
Hyun-Doo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyun-Doo met een sublieme pass. Kwoon-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Do draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Tsun-Song de bal. Son-Li rent richting de bal. Son-Li draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKT Telecom T1 - 1.Poohbuk Kwoo-Buk 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKT Telecom T1 13%, 1.Poohbuk Kwoo-Buk 87%.
SKT Telecom T1 - 1.Poohbuk Kwoo-Buk 11:0