Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 12:29
  • Competitiewedstrijd: K-League
  • Stadion: FC SEUL Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2911
FC SEUL Gang-won doo
Attack Tactiek tactic 1
57% Balbezit 43%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
33.5 gemiddelde waardering 17.2
goed Schieten zwak
matig Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Hotsake is nu in balbezit. Kwoon-Choi geeft een hoge lob. Szramka rent richting de bal. Szramka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Szramka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szramka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SEUL - Gang-won doo 1:0

9e minuut.
Szramka controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Tae-Lee maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hwan-Ying kopt de bal weg. Kwoo-Kyung heeft problemen om de bal te vangen. Kwoo-Kyung schiet op doel. Paal! Daar is Dantzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cachorro González is nu in balbezit. Kwoo-Kyung verovert de bal door een tackle van achteren. Kwoo-Kyung schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Szramka verovert de bal door een tackle van achteren. Szramka passt de bal zonder na te denken. Hiu-Wang kan de bal niet met de borst controleren. Szramka is nu in balbezit. Szramka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SEUL - Gang-won doo 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SEUL 52%, Gang-won doo 48%.
FC SEUL - Gang-won doo 2:0

47e minuut.
Szramka geeft een lange en hoge pass. Kwoon-Li heeft problemen om de bal te vangen. Szramka rent richting de bal. Szramka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SEUL - Gang-won doo 3:0

52e minuut.
Hotsake rent richting de bal. Hotsake geeft een lange en hoge pass. Szramka rent richting de bal. Szramka draait met de bal, schiet en ... Li-Lee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SEUL - Gang-won doo 4:0

55e minuut.
Kwoo-Kyung kopt de bal weg. Hotsake geeft een hoge lob. Hiu-Wang rent richting de bal. Szramka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szramka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Hotsake met een snelle inworp. Kessler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessler probeert naar een medespeler te passen. Kwoon-Choi rent richting de bal. Kwoon-Choi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Hotsake verovert de bal door een tackle van achteren. Hotsake probeert naar een medespeler te passen. Szramka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szramka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Cachorro González geeft de bal voor. Kessler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessler passt de bal met de wreef. Szramka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szramka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Li-Lee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SEUL 46%, Gang-won doo 54%.
FC SEUL - Gang-won doo 4:0