Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anyjo Jangmachu Gyecheon Jangma
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Park-Kim geeft een hoge lob. Inworp. Chyu-Hyun met een snelle inworp. Hanuto is nu in balbezit. Hanuto schiet op doel. Cheng-Yong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cheng-Tea springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Sun-Li raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dae-Lee komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Won-Li heeft problemen om de bal te vangen. Won-Li speelt de bal door. Hwan-Ying heeft problemen om de bal te vangen. Jae-Bum onderschept slim de pass. Jae-Bum geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Hamake is nu in balbezit. Jae-Bum is nu in balbezit. Jae-Bum passt de bal in één keer door. Cheng-Ling is nu in balbezit. Cheng-Ling draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Hanuto is nu in balbezit. Hanuto geeft een hoge lob. Park-Kim kopt de bal weg. Cheng-Tea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Tea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Cheng-Yong met een sublieme pass. Dae-Lee kopt de bal weg. Cheng-Tea is nu in balbezit. Cheng-Tea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyjo Jangmachu - Gyecheon Jangma 0:1

26e minuut.
Hamake met een sublieme pass. Dae-Lee rent richting de bal. Jae-Bum rent richting de bal. Cheng-Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Ling schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Dae-Kwong bereikt de bal nog maar net als eerste. Dae-Kwong geeft de bal voor. Dae-Lee probeert de bal aan de voet te houden. Jae-Bum rent richting de bal. Jae-Bum draait met de bal, schiet en ... Jae-Bum kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyjo Jangmachu 45%, Gyecheon Jangma 55%.
Anyjo Jangmachu - Gyecheon Jangma 0:1

50e minuut.
Kwoon-Do speelt de bal door. Park-Hyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Park-Hyu met een sublieme pass. Jae-Bum bereikt de bal nog maar net als eerste. Jae-Bum haalt uit met een fantastische trap. Jae-Bum kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Yang-Lim geeft de bal voor. Hwan-Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Dae-Kwong schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dae-Kwong krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Hwan-Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Jae-Bum verovert de bal door een tackle van achteren. Jae-Bum passt de bal in één keer door. Cheng-Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Ling draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Won-Li met een sublieme pass. Hwan-Ying is nu in balbezit. Hwan-Ying passt de bal zonder na te denken. Jae-Bum bereikt de bal nog maar net als eerste. Jae-Bum geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyjo Jangmachu 40%, Gyecheon Jangma 60%.
Anyjo Jangmachu - Gyecheon Jangma 0:1