Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anyjo Jangmachu KKKorea
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.4
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Lee-Ote geeft een hoge lob. Lo-Hyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kum begaat een overtreding. Kum krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Inworp. Dae-Kwong met de inworp. Jee-Kyung is nu in balbezit. Jae-Bum verovert de bal door een tackle van achteren. Jae-Bum geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyjo Jangmachu - KKKorea 1:0

26e minuut.
Daar is Yang-Li, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yang-Li met een sublieme pass. Klungelig pakt Won-Li de bal. Lo-Hyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Hyu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Keto bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Kwon-Kwon ... Strafschop! Keto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jae-Bum neemt de penalty, wat een uithaal! Jae-Gui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyjo Jangmachu - KKKorea 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyjo Jangmachu 32%, KKKorea 68%.
Anyjo Jangmachu - KKKorea 2:0

49e minuut.
Cheng-Ling passt de bal in één keer door. Keto is nu in balbezit. Keto passt de bal in één keer door. Jae-Bum rent richting de bal. Jae-Bum draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Keto onderschept slim de pass. Keto speelt de bal door. Jae-Bum speelt de bal door. Cheng-Ling rent richting de bal. Cheng-Ling draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Hyun geeft de bal voor. Inworp. Keto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jae-Bum bereikt de bal nog maar net als eerste. Jae-Bum schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kwon-Kwon trapt de bal weg van het doel. Park-Hyu kopt de bal weg. Daar is Cheng-Ling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheng-Ling draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anyjo Jangmachu - KKKorea 3:0

77e minuut.
Park-Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Park-Hyu. Park-Hyu krijgt een gele kaart. Ling-Yang raakt geblesseerd tijdens het duel. Chuyong met een snel genomen vrije trap. Lo-Hyu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Hwan-Hyuong is nu in balbezit. Ling-Yang rent richting de bal. Park-Hyu begaat een overtreding. Park-Hyu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyjo Jangmachu 56%, KKKorea 44%.
Anyjo Jangmachu - KKKorea 3:0