Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poohangbuch Heeming Chumma Mingma
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
18 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Soo-Tae geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Park-Sing zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kyu-Joon rent richting de bal. Kyu-Joon geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Sun-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sun-Kwoo geeft een hoge lob. Yang-Young kopt de bal weg. Klungelig pakt Tsun-Song de bal. Tsun-Song haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Soo-Tae geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Park-Sing met de inworp. Kyu-Joon rent richting de bal. Kyu-Joon geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Cheng-Lin is nu in balbezit. Cheng-Lin geeft een hoge lob. Doo-Hyun rent richting de bal. Doo-Hyun schiet op doel. Hwan-Li probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Hayoung geeft de bal voor. Klungelig pakt Doo-Hyun de bal. Amakate rent richting de bal. Kyu-Joon verovert de bal door een tackle van achteren. Kyu-Joon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poohangbuch Heeming 35%, Chumma Mingma 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Poohangbuch Heeming - Chumma Mingma 0:0

53e minuut.
Kyu-Kyuong onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Park-Sing met de inworp. Kyu-Joon heeft problemen om de bal te vangen. Kyu-Joon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Hwan-Young geeft een hoge lob. Inworp. Getoshi met een snelle inworp. Klungelig pakt Kyu-Joon de bal. Kyu-Joon geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Hwan-Li maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Doo-Hyun rent richting de bal. Doo-Hyun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poohangbuch Heeming - Chumma Mingma 1:0

67e minuut.
Lo-Jong bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Jong met een sublieme pass. Kyu-Joon met een sublieme pass. Doo-Hyun rent richting de bal. Doo-Hyun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poohangbuch Heeming - Chumma Mingma 2:0

85e minuut.
Du-Ri geeft een hoge lob. Hwan-Yong probeert de bal aan de voet te houden. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Getoshi. Getoshi krijgt een gele kaart. Hwan-Yong is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hwan-Yong met een snel genomen vrije trap. Yang-Young is nu in balbezit. Yang-Young geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Soo-Tae rent richting de bal. Kyu-Joon onderschept slim de pass. Kyu-Joon probeert naar een medespeler te passen. Doo-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Doo-Hyun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Cheng-Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayoung verovert de bal door een tackle van achteren. Hayoung passt de bal zonder na te denken. Doo-Hyun is nu in balbezit. Doo-Hyun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poohangbuch Heeming - Chumma Mingma 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poohangbuch Heeming 40%, Chumma Mingma 60%.
Poohangbuch Heeming - Chumma Mingma 3:0