Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
koreakimchi Anyjo Jangmachu
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten hopeloos
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


11e minuut.
Jae-Bum passt de bal met de wreef. Cheng-Ling rent richting de bal. Park-Hyu begaat een overtreding. Park-Hyu krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Yang-Lim passt de bal in één keer door. Jee-Kyu rent richting de bal. Jee-Kyu geeft een hoge lob. Keto probeert de bal met de borst te controleren. Keto geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cheng-Ling rent richting de bal. Cheng-Ling haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
koreakimchi - Anyjo Jangmachu 0:1

28e minuut.
Son-Kwoo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Uk-Hyun komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Doeltrap. Han-Kin trapt de bal weg van het doel. Park-Hyu kopt de bal weg. Cheng-Ling is nu in balbezit. Cheng-Ling haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Yang-Lim kan de bal niet met de borst controleren. Jae-Bum is nu in balbezit. Jae-Bum passt de bal in één keer door. Cheng-Ling rent richting de bal. Cheng-Ling haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Hwan-Hyuong geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tsun-Kwoo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hiu-Li is nu in balbezit. Hiu-Li geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: koreakimchi 55%, Anyjo Jangmachu 45%.
koreakimchi - Anyjo Jangmachu 0:1

50e minuut.
Jee-Kyu passt de bal zonder na te denken. Yang-Lim is nu in balbezit. Hiu-Li verovert de bal door een tackle van achteren. Kwon-Byung rent richting de bal. Kwon-Byung schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Jae-Bum is nu in balbezit. Jae-Bum passt de bal in één keer door. Soo-Won verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Keto geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Han-Kin bokst de bal weg. Paal! Cheng-Ling rent richting de bal. Cheng-Ling draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
koreakimchi - Anyjo Jangmachu 0:2

82e minuut.
Cheng-Ling passt de bal met de wreef. Yang-Lim is nu in balbezit. Jee-Kyu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jee-Kyu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: koreakimchi 53%, Anyjo Jangmachu 47%.
koreakimchi - Anyjo Jangmachu 0:2