Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poohangzo Jangma Poohangbuch Heeming
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten zwak
hopeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kyuong-Li geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hakkito is nu in balbezit. Hakkito draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poohangzo Jangma - Poohangbuch Heeming 1:0

9e minuut.
Cheng-Lin onderschept slim de pass. Cheng-Lin speelt de bal door. Getoshi speelt de bal door. Doo-Hyun rent richting de bal. Doo-Hyun schiet op doel. Tae-Doo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Hayoung speelt de bal door. Ling-Choi rent richting de bal. Ling-Choi passt de bal zonder na te denken. Hakkito is nu in balbezit. Hakkito haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Wang-Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. Uk-Byung rent richting de bal. Uk-Byung probeert naar een medespeler te passen. Hakkito rent richting de bal. Hakkito schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poohangzo Jangma - Poohangbuch Heeming 2:0

20e minuut.
Hayoung probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wang-Hyuong is nu in balbezit. Wang-Hyuong met een sublieme pass. Daar is Doo-Hyun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doo-Hyun draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Tae-Doo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Kyuong-Li kopt de bal weg. Uk-Byung rent richting de bal. Uk-Byung passt de bal in één keer door. Hakkito is nu in balbezit. Hakkito schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kyu-Joon passt de bal met de wreef. Hakkito rent richting de bal. Cheng-Lin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cheng-Lin krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Uk-Byung bereikt de bal nog maar net als eerste. Uk-Byung met een sublieme pass. Hakkito rent richting de bal. Hakkito haalt uit met een fantastische trap. Hwan-Won werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poohangzo Jangma - Poohangbuch Heeming 3:0

31e minuut.
Kyuong-Li verovert de bal door een tackle van achteren. Kyuong-Li geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Son-Kyu de bal onder controle te krijgen. Hakkito is nu in balbezit. Hakkito schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Wang-Sing onderschept slim de pass. Wang-Sing passt de bal zonder na te denken. Doo-Hyun rent richting de bal. Doo-Hyun schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lo-Kwo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poohangzo Jangma - Poohangbuch Heeming 3:1

41e minuut.
Kyuong-Li met een snelle inworp. Wang-Sing is nu in balbezit. Wang-Sing speelt de bal door. Uk-Byung bereikt de bal nog maar net als eerste. Uk-Byung draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Lo-Jang met een sublieme pass. Getoshi is nu in balbezit. Getoshi probeert naar een medespeler te passen. Doo-Hyun is nu in balbezit. Doo-Hyun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poohangzo Jangma 54%, Poohangbuch Heeming 46%.
Poohangzo Jangma - Poohangbuch Heeming 3:1

57e minuut.
Kyuong-Li met een snelle inworp. Wang-Sing is nu in balbezit. Wang-Sing passt de bal met de wreef. Hakkito is nu in balbezit. Hakkito schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Park-Sing geeft de bal voor. Getoshi kopt de bal weg. Wang-Sing heeft problemen om de bal te vangen. Kyu-Joon rent richting de bal. Kyu-Joon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poohangzo Jangma - Poohangbuch Heeming 3:2

79e minuut.
Lo-Jang speelt de bal door. Kyu-Joon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyu-Joon passt de bal met de wreef. Doo-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Doo-Hyun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Poohangzo Jangma - Poohangbuch Heeming 3:3

82e minuut.
Doeltrap. Du-Ri trapt de bal weg van het doel. Lo-Jang kopt de bal weg. Kyu-Joon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyu-Joon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poohangzo Jangma - Poohangbuch Heeming 3:4

86e minuut.
Cheng-Lin heeft problemen om de bal te vangen. Cheng-Lin passt de bal met de wreef. Doo-Hyun is nu in balbezit. Doo-Hyun haalt uit met een fantastische trap. Lo-Kwo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poohangzo Jangma 70%, Poohangbuch Heeming 30%.
Poohangzo Jangma - Poohangbuch Heeming 3:4