Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jojo Mingjo KKKorea
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Yang-Park met een sublieme pass. Chuyong probeert de bal met de borst te controleren. Chuyong passt de bal met de wreef. Lo-Hyu is nu in balbezit. Lo-Hyu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Klungelig pakt Yang-Park de bal. Lo-Song rent richting de bal. Yang-Li tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lo-Song moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Lo-Song kan niet meer verder spelen. Doo-Hyun komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Jee-Kyung verovert de bal door een tackle van achteren. Jee-Kyung passt de bal zonder na te denken. Sun-Bum bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Hyu verovert de bal door een tackle van achteren. Lo-Hyu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kyung-Won kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Hayen met de inworp. Sun-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sun-Hyun geeft de bal voor. Yang-Park rent richting de bal. Yang-Park schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Doo-Hyun speelt de bal door. Yang-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuyong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Park verovert de bal door een tackle van achteren. Yang-Park draait met de bal, schiet en ... Hanate verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jojo Mingjo 53%, KKKorea 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jojo Mingjo - KKKorea 0:0

59e minuut.
Lee-Ote geeft de bal voor. Kyung-Hyun kopt de bal weg. Lo-Hyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Hyu draait met de bal, schiet en ... Kyung-Won werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

81e minuut.
Kwon-Kwon geeft een hoge lob. Inworp. Kwoon-Lee met een snelle inworp. Doo-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Doo-Hyun geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Hyun geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lee-Kyung met de inworp. Doo-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Doo-Hyun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Ling-Yang rent richting de bal. Hayen probeert naar een medespeler te passen. Lo-Hyu rent richting de bal. Lo-Hyu schiet op doel. Tae-Lee probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jojo Mingjo - KKKorea 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jojo Mingjo 42%, KKKorea 58%.
Jojo Mingjo - KKKorea 0:1