Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poohangbuch Heeming Anyengwon I’Park
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


8e minuut.
Getoshi speelt de bal door. Kyu-Joon is nu in balbezit. Met opzet legt Cheng-Song zijn tegenspeler op de grond. Cheng-Song krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Hayoung is nu in balbezit. Hayoung met een sublieme pass. Dae-Gui rent richting de bal. Park-Sing onderschept slim de pass. Park-Sing geeft een hoge lob. Hiu-Do probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Doo-Hyun rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poohangbuch Heeming - Anyengwon I’Park 1:0

21e minuut.
Lo-Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. Getoshi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lo-Sing. Lo-Sing krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poohangbuch Heeming 47%, Anyengwon I’Park 53%.
Poohangbuch Heeming - Anyengwon I’Park 1:0

47e minuut.
Lo-Jang geeft de bal voor. Sung-Jae kopt de bal weg. Lo-Jang controleert de bal met de borst. Sung-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Li haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Park-Sing kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hiu-Song de bal onder controle te krijgen. Hiu-Song passt de bal met de wreef. Doo-Hyun is nu in balbezit. Doo-Hyun schiet op doel. Hiu-Do bokst de bal weg.

63e minuut.
Wang-Hyuong geeft een hoge lob. Inworp. Hokade met de inworp. Sung-Li rent richting de bal. Sung-Li draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Sung-Jae is nu in balbezit. Sung-Jae passt de bal met de wreef. Hayoung speelt de bal door. Doo-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Doo-Hyun haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Cheng-Song passt de bal in één keer door. Lo-Sing is nu in balbezit. Lo-Sing speelt de bal door. Wang-Kwo rent richting de bal. Wang-Kwo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poohangbuch Heeming 44%, Anyengwon I’Park 56%.
Poohangbuch Heeming - Anyengwon I’Park 1:0