Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.Jojo Kwoomeng SCF I’Park
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten hopeloos
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Soo-Hyun verovert de bal door een tackle van achteren. Soo-Hyun speelt de bal door. Klungelig pakt Jae-byung de bal. Yang-Hyuon bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Hyuon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.Jojo Kwoomeng - SCF I’Park 1:0

17e minuut.
Sung-Bum geeft een hoge lob. Hadong bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Bum maakt een afschuwelijke overtreding. Cheng-Bum krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Klungelig pakt Yang-Hyuon de bal. Won-Byung onderschept slim de pass. Jae-byung onderschept slim de pass. Jae-byung haalt uit met een fantastische trap. Tae-Uk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.Jojo Kwoomeng - SCF I’Park 2:0

34e minuut.
Tae-Gui speelt de bal door. Jae-byung heeft problemen om de bal te vangen. Jae-byung passt de bal in één keer door. Yang-Hyuon rent richting de bal. Yang-Hyuon haalt uit met een fantastische trap. Tae-Uk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.Jojo Kwoomeng 46%, SCF I’Park 54%.
1.Jojo Kwoomeng - SCF I’Park 2:0

60e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wang-Yong zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Cheng-Doo de bal. Bum-Kum is nu in balbezit. Bum-Kum draait met de bal, schiet en ... Wang-Yong geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Hadong passt de bal met de wreef. Bum-Kum rent richting de bal. Tae-Gui rent richting de bal. Bum-Kum onderschept slim de pass. Bum-Kum draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Won-Byung rent richting de bal. Won-Byung geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tae-Gui met de inworp. Amakate geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Tae-Uk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Yang-Hyuon is nu in balbezit. Yang-Hyuon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.Jojo Kwoomeng - SCF I’Park 3:0

82e minuut.
Kyu-Kyung rent richting de bal. Tae-Gui is nu in balbezit. Jae-byung speelt de bal door. Yang-Hyuon rent richting de bal. Yang-Hyuon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
1.Jojo Kwoomeng - SCF I’Park 4:0

88e minuut.
Yang-Do rent richting de bal. Wang-Yong verovert de bal door een tackle van achteren. Wang-Yong met een sublieme pass. Bum-Kum bereikt de bal nog maar net als eerste. Bum-Kum draait met de bal, schiet en ... Hyu-Lee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.Jojo Kwoomeng - SCF I’Park 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.Jojo Kwoomeng 47%, SCF I’Park 53%.
1.Jojo Kwoomeng - SCF I’Park 4:1