Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vecchi Lions 26 Jojo Mingjo
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
16 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.9 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten average
average Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Chan-Son rent richting de bal. Chan-Son geeft de bal voor. Farella is nu in balbezit. Doo-Hyun is nu in balbezit. Doo-Hyun schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Cohen probeert de bal met de borst te controleren. Chasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen haalt uit met een fantastische trap. Kyung-Won werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vecchi Lions 26 40%, Jojo Mingjo 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vecchi Lions 26 - Jojo Mingjo 0:0

48e minuut.
Żeleński bereikt de bal nog maar net als eerste. Żeleński passt de bal in één keer door. Chasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Chasko draait met de bal, schiet en ... Kyung-Won werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vecchi Lions 26 - Jojo Mingjo 1:0

60e minuut.
Doo-Hyun is nu in balbezit. Doo-Hyun passt de bal met de wreef. Chachuła speelt de bal door. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Doeltrap. Kyung-Won trapt de bal weg van het doel. Díaz kopt de bal weg. Chachuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chachuła geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kyung-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Chasko verovert de bal door een tackle van achteren. Chasko met een sublieme pass. Cohen rent richting de bal. Cohen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Laudisio passt de bal zonder na te denken. Chasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen rent richting de bal. Cohen draait met de bal, schiet en ... Kyung-Won maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vecchi Lions 26 - Jojo Mingjo 2:0

69e minuut.
Sun-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sun-Hyun passt de bal met de wreef. Chasko rent richting de bal. Cohen is nu in balbezit. Cohen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Sun-Bum de bal onder controle te krijgen. Kyung-Won speelt de bal door. Sun-Hyun kopt de bal weg. Klungelig pakt Doo-Hyun de bal. Doo-Hyun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Tae-Lee geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chachuła met de inworp. Chasko rent richting de bal. Chasko schiet op doel. Kyung-Won kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vecchi Lions 26 24%, Jojo Mingjo 76%.
Vecchi Lions 26 - Jojo Mingjo 2:0