Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.Anyeng Kwoojo Vecchi Lions 26
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
11 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 32
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Daar is Yang-Lee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yang-Lee passt de bal in één keer door. Hiu-Wong is nu in balbezit. Hiu-Wong haalt uit met een fantastische trap. Jurasik probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.Anyeng Kwoojo - Vecchi Lions 26 1:0

15e minuut.
Cohen speelt de bal door. Chasko rent richting de bal. Yang-Lee rent richting de bal. Hiu-Wong is nu in balbezit. Hiu-Wong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Díaz geeft de bal voor. Kwon-Uk rent richting de bal. Cohen verovert de bal door een tackle van achteren. Cohen schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hotsake de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1.Anyeng Kwoojo - Vecchi Lions 26 1:1

20e minuut.
Yang-Lee met een sublieme pass. Hotsake rent richting de bal. Hotsake passt de bal met de wreef. Hiu-Wong heeft problemen om de bal te vangen. Hiu-Wong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Díaz geeft een lange en hoge pass. Cohen probeert de bal aan de voet te houden. Chasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.Anyeng Kwoojo - Vecchi Lions 26 1:2

34e minuut.
Chasko heeft problemen om de bal te vangen. Chasko schiet op doel. Cohen is nu in balbezit. Cohen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.Anyeng Kwoojo - Vecchi Lions 26 1:3

43e minuut.
Won-Kwon verovert de bal door een tackle van achteren. Won-Kwon geeft de bal voor. Daar is Otake, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Chasko haalt uit met een fantastische trap. Hatoshi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.Anyeng Kwoojo 56%, Vecchi Lions 26 44%.
1.Anyeng Kwoojo - Vecchi Lions 26 1:3

50e minuut.
Won-Kwon geeft een hoge lob. Lee-Gui is nu in balbezit. Lee-Gui speelt de bal door. Yang-Lee rent richting de bal. Yang-Lee draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Farella is nu in balbezit. Laudisio geeft de bal voor. Hotsake bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen verovert de bal door een tackle van achteren. Cohen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Chachuła is nu in balbezit. Chachuła geeft een lange en hoge pass. Daar is Dae-Ui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chasko is nu in balbezit. Chasko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.Anyeng Kwoojo - Vecchi Lions 26 1:4

87e minuut.
Hotsake rent richting de bal. Hotsake geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Joon-Li met de inworp. Chasko geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.Anyeng Kwoojo 68%, Vecchi Lions 26 32%.
1.Anyeng Kwoojo - Vecchi Lions 26 1:4