Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Island Resort Bukchunn Kwoojo
352 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18.5
adequate Schieten average
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Chyu-Hyun met een sublieme pass. Son-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Do verovert de bal door een tackle van achteren. Hyun-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyun-Lee schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Ling-Kun verovert de bal door een tackle van achteren. Ling-Kun geeft een lange en hoge pass. Sung-Kun heeft problemen om de bal te vangen. Gui-Doo is nu in balbezit. Gui-Doo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hayun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Won-Kwon is nu in balbezit. Ling-Hyuong onderschept slim de pass. Ling-Hyuong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Klungelig pakt Shuzuko de bal. Shuzuko geeft de bal voor. Won-Kwon kan de bal niet met de borst controleren. Gui-Doo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gui-Doo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Hwan-Do onderschept slim de pass. Inworp. Sung-Yong met een snelle inworp. Hyun-Lee is nu in balbezit. Hyun-Lee probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Doeltrap. Chyu-Kun trapt de bal weg. Won-Kwon kopt de bal weg. Cheng-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Do schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Island Resort - Bukchunn Kwoojo 0:1

41e minuut.
Klungelig pakt Sung-Yong de bal. Sung-Yong met een sublieme pass. Son-Kwoo is nu in balbezit. Cheng-Do verovert de bal door een tackle van achteren. Cheng-Do draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Hayun probeert naar een medespeler te passen. Son-Kwoo is nu in balbezit. Son-Kwoo speelt de bal door. Gui-Doo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gui-Doo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ling-Kun geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Shuzuko probeert de bal met de borst te controleren. Ling-Hyuong rent richting de bal. Ling-Hyuong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Island Resort 48%, Bukchunn Kwoojo 52%.
Island Resort - Bukchunn Kwoojo 0:1

47e minuut.
Daar is Sung-Kun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sung-Kun speelt de bal door. Hayun rent richting de bal. Ling-Hyuong onderschept slim de pass. Ling-Hyuong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Gui-Doo verovert de bal door een tackle van achteren. Dae-Gui rent richting de bal. Dae-Gui geeft de bal voor. Gui-Doo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gui-Doo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

64e minuut.
Park-Oke geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ling-Kwo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sung-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Yong geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Sin-Lee is nu in balbezit. Cheng-Do onderschept slim de pass. Cheng-Do draait met de bal, schiet en ... Hwan-Do probeert de bal aan de voet te houden. Chyu-Kun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Island Resort - Bukchunn Kwoojo 0:2

90e minuut.
Son-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyun-Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Sin-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Do draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Island Resort 45%, Bukchunn Kwoojo 55%.
Island Resort - Bukchunn Kwoojo 0:2