Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anybuk Jangmajo Inch Mingak
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 20.3
zwak Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Jae-Jin kopt de bal weg. Wang-Kwoo probeert naar een medespeler te passen. Shuzuko is nu in balbezit. Wang-Kwoo is nu in balbezit. Wang-Kwoo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Song geeft een lange en hoge pass. Soo-Hyun heeft problemen om de bal te vangen. Cheng-Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Sing schiet op doel. Kyu-Kyuong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Hayoung is nu in balbezit. Hayoung geeft een hoge lob. Inworp. Yang-Nan met de inworp. Sung-Hyun geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Joon-Kyuong geeft de bal voor. Daar is Won-Doo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Park-Hyu is nu in balbezit. Won-Doo onderschept slim de pass. Won-Doo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Yong-Hyun met een harde bal richting middenveld. Kwoon-Lo kopt de bal weg. Park-Hyu heeft problemen om de bal te vangen. Shuzuko rent richting de bal. Shuzuko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Hayoung geeft een lange en hoge pass. Wang-Kwoo probeert naar een medespeler te passen. Song rent richting de bal. Shuzuko verovert de bal door een tackle van achteren. Shuzuko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Wang-Kwoo verovert de bal door een tackle van achteren. Wang-Kwoo passt de bal met de wreef. Park-Hyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuzuko verovert de bal door een tackle van achteren. Shuzuko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Wang-Kwoo verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Shuzuko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wang-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuzuko rent richting de bal. Shuzuko haalt uit met een fantastische trap. Joon-Li probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Anybuk Jangmajo - Inch Mingak 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anybuk Jangmajo 71%, Inch Mingak 29%.
Anybuk Jangmajo - Inch Mingak 0:1

54e minuut.
Park-Hyu onderschept slim de pass. Park-Hyu speelt de bal door. Cheng-Sing rent richting de bal. Cheng-Sing haalt uit met een fantastische trap. Kyu-Kyuong maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anybuk Jangmajo 57%, Inch Mingak 43%.
Anybuk Jangmajo - Inch Mingak 0:1