Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pooh-Buch Mingchu Bukchunn Kwoojo
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten zwak
hopeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Gatamake geeft een lange en hoge pass. Sung-Yong is nu in balbezit. Sung-Yong passt de bal met de wreef. Cheng-Do rent richting de bal. Cheng-Do schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Cheng-Song probeert naar een medespeler te passen. Cheng-Tea is nu in balbezit. Cheng-Tea passt de bal in één keer door. Kyung-Lee rent richting de bal. Kyung-Lee haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Cheng-Tea bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyung-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Tea bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyung-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyung-Lee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pooh-Buch Mingchu - Bukchunn Kwoojo 1:0

43e minuut.
Ling-Li passt de bal met de wreef. Cheng-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Gui schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sung-Gui krijgt een gele kaart. Cheng-Song raakt geblesseerd tijdens het duel. Ling-Li met een snel genomen vrije trap. Sung-Kun probeert de bal met de borst te controleren. Kyung-Lee rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Cheng-Tea controleert de bal met de borst. Ling-Kwo is nu in balbezit. Cheng-Tea begaat een overtreding. Cheng-Tea krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Ling-Kwo raakt geblesseerd tijdens het duel. Ling-Kwo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cheng-Do kopt de bal weg. Hyun-Lee is nu in balbezit. Hyun-Lee schiet op doel. Lee-Kwoon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pooh-Buch Mingchu - Bukchunn Kwoojo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pooh-Buch Mingchu 49%, Bukchunn Kwoojo 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pooh-Buch Mingchu - Bukchunn Kwoojo 1:1

53e minuut.
Cheng-Tea bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyung-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Tea is nu in balbezit. Kyung-Lee rent richting de bal. Kyung-Lee draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Lee-Kwoon speelt de bal door. Dae-Gui kopt de bal weg. Yong-Byung probeert naar een medespeler te passen. Kyung-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyung-Lee haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Joon-Kyung bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon-Kyung passt de bal in één keer door. Cheng-Do rent richting de bal. Cheng-Do schiet op doel. Lee-Kwoon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pooh-Buch Mingchu - Bukchunn Kwoojo 1:2

79e minuut.
Daar is Kyung-Lee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheng-Tea rent richting de bal. Kyung-Lee is nu in balbezit. Cheng-Tea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Tea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pooh-Buch Mingchu - Bukchunn Kwoojo 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pooh-Buch Mingchu 58%, Bukchunn Kwoojo 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pooh-Buch Mingchu - Bukchunn Kwoojo 2:2