Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buchoonbuk Jangmachu Inch Mingak
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 20.2
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Cheng-Kwo rent richting de bal. Cheng-Kwo passt de bal zonder na te denken. Kyuong-Lee speelt de bal door. Daar is Son-Doo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Son-Doo schiet op doel. Kyu-Kyuong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Chyu-Kim kopt de bal weg. Joon-Kyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon-Kyuong passt de bal in één keer door. Shuzuko bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuzuko draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Buchoonbuk Jangmachu - Inch Mingak 0:1

31e minuut.
Soo-Hyun geeft de bal voor. Inworp. Joon-Ming zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kyuong-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuong-Lee draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Buchoonbuk Jangmachu - Inch Mingak 1:1

37e minuut.
Kwoon-Lo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuong-Lee rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kwoon-Lo. Kyuong-Lee raakt geblesseerd tijdens het duel. Yang-Lin wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Yong-Lee is nu in balbezit. Chyu-Kim verovert de bal door een tackle van achteren. Wang-Kwoo probeert naar een medespeler te passen. Shuzuko heeft problemen om de bal te vangen. Shuzuko haalt uit met een fantastische trap. Hwan-Kwo bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kwon-Oko geeft een hoge lob. Kyuong-Lee rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kwoon-Lo. Kwoon-Lo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buchoonbuk Jangmachu 44%, Inch Mingak 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Buchoonbuk Jangmachu - Inch Mingak 1:1

53e minuut.
Son-Doo rent richting de bal. Kyuong-Lee rent richting de bal. Son-Doo rent richting de bal. Son-Doo haalt uit met een fantastische trap. Kyu-Kyuong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buchoonbuk Jangmachu - Inch Mingak 2:1

64e minuut.
Soo-Hyun geeft de bal voor. Shuzuko is nu in balbezit. Yong-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuzuko onderschept slim de pass. Shuzuko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Buchoonbuk Jangmachu - Inch Mingak 2:2

76e minuut.
Soo-Hyun geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cheng-Kwo met een snelle inworp. Klungelig pakt Kyuong-Lee de bal. Kyuong-Lee probeert naar een medespeler te passen. Kyu-Kyuong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Uk-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon-Ming onderschept slim de pass. Joon-Ming met een sublieme pass. Son-Doo is nu in balbezit. Son-Doo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Shuzuko is nu in balbezit. Wang-Kwoo rent richting de bal. Shuzuko rent richting de bal. Wang-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Kwoo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buchoonbuk Jangmachu 43%, Inch Mingak 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Buchoonbuk Jangmachu - Inch Mingak 2:2