Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anyenghang Mingok Anyzo Heemingjo
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


3e minuut.
Tsun-Woo is nu in balbezit. Tsun-Woo speelt de bal door. Getoshi is nu in balbezit. Getoshi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anyenghang Mingok - Anyzo Heemingjo 1:0

8e minuut.
Tsun-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Wan verovert de bal door een tackle van achteren. Cheng-Wan passt de bal met de wreef. Getoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Getoshi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Kyung-Tae de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cheng-Wan zal de hoekschop nemen. Chan-Hyun rent richting de bal. Getoshi onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyenghang Mingok - Anyzo Heemingjo 2:0

27e minuut.
Lo-Cheng probeert naar een medespeler te passen. Tsun-Woo rent richting de bal. Tsun-Woo passt de bal met de wreef. Getoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Getoshi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyenghang Mingok 56%, Anyzo Heemingjo 44%.
Anyenghang Mingok - Anyzo Heemingjo 2:0

51e minuut.
Tsun-Woo onderschept slim de pass. Tsun-Woo passt de bal in één keer door. Kyung-Tae is nu in balbezit. Getoshi onderschept slim de pass. Getoshi draait met de bal, schiet en ... Jee-Song bokst de bal weg.

88e minuut.
Won-Song passt de bal in één keer door. Tsun-Woo met een sublieme pass. Chan-Hyun rent richting de bal. Getoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Getoshi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyenghang Mingok 59%, Anyzo Heemingjo 41%.
Anyenghang Mingok - Anyzo Heemingjo 2:0