Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anyenghang Mingok qkqh
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
13 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 21.7
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Hwan-Won rent richting de bal. Hyun-Gui verovert de bal door een tackle van achteren. Hyun-Gui met een sublieme pass. Getoshi is nu in balbezit. Getoshi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Park-Song kopt de bal weg. Soo-Byung is nu in balbezit. Tsun-Woo rent richting de bal. Soo-Hyun onderschept slim de pass. Soo-Hyun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kwoon-Sun onderschept slim de pass. Bum-Kun rent richting de bal. Bum-Kun passt de bal zonder na te denken. Getoshi heeft problemen om de bal te vangen. Getoshi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyenghang Mingok 56%, qkqh 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Anyenghang Mingok - qkqh 0:0

47e minuut.
Park-Song rent richting de bal. Park-Song geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Park-Yong de bal onder controle te krijgen. Joon-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon-Kun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyenghang Mingok - qkqh 0:1

59e minuut.
Joon-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Park-Yong. Joon-Kun raakt geblesseerd tijdens het duel. Park-Song zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Son-Kwoo is nu in balbezit. Son-Kwoo geeft de bal voor. Paal! Bum-Joon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Joon-Kun rent richting de bal. Joon-Kun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyenghang Mingok - qkqh 0:2

62e minuut.
Son-Kwoo probeert naar een medespeler te passen. Tsun-Woo bereikt de bal nog maar net als eerste. Soo-Hyun onderschept slim de pass. Joon-Kun is nu in balbezit. Joon-Kun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Soo-Byung passt de bal met de wreef. Bum-Kun is nu in balbezit. Bum-Kun passt de bal met de wreef. Getoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Getoshi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Soo-Byung rent richting de bal. Soo-Byung geeft een lange en hoge pass. Son-Kwoo kopt de bal weg. Joon-Kun rent richting de bal. Joon-Kun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kyung-Song is nu in balbezit. Kyung-Song geeft de bal voor. Hayen rent richting de bal. Joon-Kun onderschept slim de pass. Joon-Kun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Park-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Park-Song geeft een lange en hoge pass. Park-Yong rent richting de bal. Joon-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon-Kun haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Hayen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jee-Li met de inworp. Klungelig pakt Soo-Hyun de bal. Soo-Hyun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anyenghang Mingok - qkqh 0:3

86e minuut.
Hyun-Gui verovert de bal door een tackle van achteren. Hyun-Gui geeft de bal voor. Sun-Hong heeft problemen om de bal te vangen. Getoshi is nu in balbezit. Getoshi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyenghang Mingok 58%, qkqh 42%.
Anyenghang Mingok - qkqh 0:3