Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sociedad Forever 96.Anyeng Kwoo-Chu
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Park-Sing kopt de bal weg. Kyu-Lin probeert de bal aan de voet te houden. Park-Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Kim verovert de bal door een tackle van achteren. Han-Kim draait met de bal, schiet en ... Paal!

20e minuut.
Jee-Sun probeert naar een medespeler te passen. Yong-Lee is nu in balbezit. Song tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Song krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Suzuki rent richting de bal. Suzuki passt de bal met de wreef. Han-Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Kim schiet op doel. Dae-Won probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chan-Son kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Suzuki onderschept slim de pass. Suzuki probeert naar een medespeler te passen. Park-Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyu-Lin onderschept slim de pass. Kyu-Lin draait met de bal, schiet en ... Chan-Son probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sociedad Forever 29%, 96.Anyeng Kwoo-Chu 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sociedad Forever - 96.Anyeng Kwoo-Chu 0:0

52e minuut.
Suzuki passt de bal zonder na te denken. Suzuki is nu in balbezit. Suzuki passt de bal zonder na te denken. Jae-Bum is nu in balbezit. Jae-Bum haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedad Forever - 96.Anyeng Kwoo-Chu 0:1

68e minuut.
Kwon-Doo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ling-Kwo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chuyen. Chuyen krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Kyu-Lin met een sublieme pass. Kwon-Doo is nu in balbezit. Kwon-Doo speelt de bal door. Kyu-Lin rent richting de bal. Kyu-Lin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sociedad Forever 55%, 96.Anyeng Kwoo-Chu 45%.
Sociedad Forever - 96.Anyeng Kwoo-Chu 0:1