Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 12:30
  • Competitiewedstrijd: K2-League.03
  • Stadion: qkqh Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2813
qkqh Anyzo Heemingjo
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


17e minuut.
Habuke rent richting de bal. Habuke met een sublieme pass. Chyu-Won rent richting de bal. Chyu-Won draait met de bal, schiet en ... Jee-Song probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
qkqh - Anyzo Heemingjo 1:0

21e minuut.
Doshi rent richting de bal. Sun-Hong is nu in balbezit. Doshi onderschept slim de pass. Doshi draait met de bal, schiet en ... Hiu-Wang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
qkqh - Anyzo Heemingjo 1:1

27e minuut.
Son-Kwoo onderschept slim de pass. Son-Kwoo met een sublieme pass. Chan-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyu-Won rent richting de bal. Chyu-Won draait met de bal, schiet en ... Jee-Song bokst de bal weg.

28e minuut.
Kyung-Song passt de bal met de wreef. Lee-Dae geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kyung-Song de bal onder controle te krijgen. Jee-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Lee schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Chyu-Won bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan-Hyun verovert de bal door een tackle van achteren. Chan-Hyun passt de bal in één keer door. Jee-Lee rent richting de bal. Jee-Lee haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
qkqh - Anyzo Heemingjo 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: qkqh 50%, Anyzo Heemingjo 50%.
qkqh - Anyzo Heemingjo 1:2

50e minuut.
Soo-Byung bereikt de bal nog maar net als eerste. Soo-Byung passt de bal zonder na te denken. Daar is Chyu-Won, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soo-Hyun rent richting de bal. Soo-Hyun schiet op doel. Jee-Song probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Soo-Byung met de inworp. Jee-Li geeft een hoge lob. Kyung-Tae kopt de bal weg. Son-Kwoo is nu in balbezit. Son-Kwoo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Dae-Hyun kopt de bal weg. Soo-Hyun rent richting de bal. Soo-Hyun passt de bal in één keer door. Chyu-Won bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyu-Won haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Won-Song verovert de bal door een tackle van achteren. Won-Song met een sublieme pass. Sun-Hong is nu in balbezit. Doshi verovert de bal door een tackle van achteren. Doshi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
qkqh - Anyzo Heemingjo 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: qkqh 46%, Anyzo Heemingjo 54%.
qkqh - Anyzo Heemingjo 1:3