Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 12:30
  • Competitiewedstrijd: K2-League.03
  • Stadion: Wonju FC Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3067
Wonju FC 1.Chunn Heemingjo
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.7
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Park-Lee rent richting de bal. Park-Lee met een sublieme pass. Yang-Lim is nu in balbezit. Yang-Lim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wonju FC - 1.Chunn Heemingjo 0:1

8e minuut.
Yang-Lee speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Park-Lee met de inworp. Lee-Joon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Joon geeft de bal voor. Ling-Yong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Yang-Lim bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Lee rent richting de bal. Yang-Lim begaat een overtreding. Yang-Lim krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Hwan-Sin geeft de bal voor. Yong-Li rent richting de bal. Wang-Lin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wang-Lin krijgt een gele kaart.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yang-Lee met een snelle inworp. Kyu-Bum geeft de bal voor. Hotsuko kopt de bal weg. Chan-Hyu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wonju FC - 1.Chunn Heemingjo 1:1

41e minuut.
Ming is nu in balbezit. Yang-Lim onderschept slim de pass. Yang-Lim met een sublieme pass. Chan-Hyu is nu in balbezit. Chan-Hyu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Wonju FC - 1.Chunn Heemingjo 2:1

45e minuut.
Ming heeft problemen om de bal te vangen. Chan-Hyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ming rent richting de bal. Chan-Hyu is nu in balbezit. Chan-Hyu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wonju FC 38%, 1.Chunn Heemingjo 62%.
Wonju FC - 1.Chunn Heemingjo 2:1

70e minuut.
Klungelig pakt Hwan-Sin de bal. Kwoo-Kyung rent richting de bal. Kwoo-Kyung passt de bal met de wreef. Daar is Yang-Lim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yang-Lim schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Dae-Lee rent richting de bal. Dae-Lee geeft de bal voor. Kwoo-Kyung is nu in balbezit. Kwoo-Kyung probeert naar een medespeler te passen. Yang-Lim probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wonju FC 38%, 1.Chunn Heemingjo 62%.
Wonju FC - 1.Chunn Heemingjo 2:1