Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chunnjojo Kwoomong Sociedad Forever
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Hikedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamate bereikt de bal nog maar net als eerste. Hikedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamate bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamate draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

26e minuut.
Hamate passt de bal in één keer door. Chan-Sun is nu in balbezit. Ling-Kwo met een sublieme pass. Hikedo is nu in balbezit. Hikedo schiet op doel. Hwan-Wong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Hamate rent richting de bal. Hikedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamate bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamate draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chunnjojo Kwoomong - Sociedad Forever 1:0

31e minuut.
Kyu-Lin speelt de bal door. Yong-Lee is nu in balbezit. Yong-Lee geeft een lange en hoge pass. Kyu-Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyu-Lin schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chunnjojo Kwoomong - Sociedad Forever 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chunnjojo Kwoomong 42%, Sociedad Forever 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chunnjojo Kwoomong - Sociedad Forever 1:1

46e minuut.
Han-Kim is nu in balbezit. Han-Kim passt de bal met de wreef. Lo-Sing geeft een lange en hoge pass. Hikedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hikedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chunnjojo Kwoomong - Sociedad Forever 2:1

61e minuut.
Han-Young trapt de bal weg. Suzuki kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Han-Young de bal onder controle te krijgen. Han-Kim rent richting de bal. Han-Kim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Gui-Doo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuong-Soo onderschept slim de pass. Gui-Doo begaat een overtreding. Gui-Doo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chunnjojo Kwoomong 52%, Sociedad Forever 48%.
Chunnjojo Kwoomong - Sociedad Forever 2:1