Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.Chunn Mingok lani
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Sun-Kyung geeft een hoge lob. Inworp. Yang-Nan met een snelle inworp. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Lee kopt de bal weg. Kwoo-Kyung kan de bal niet met de borst controleren. Kyung-Joon is nu in balbezit. Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Lee draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.Chunn Mingok - lani 1:0

20e minuut.
Hwan-Hyu heeft problemen om de bal te vangen. Sun-Kyuong is nu in balbezit. Sun-Kyuong passt de bal met de wreef. Yang-Kwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Kwo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Yang-Li verovert de bal door een tackle van achteren. Yang-Li speelt de bal door. Yang-Kwo rent richting de bal. Yang-Kwo haalt uit met een fantastische trap. Hwan-Kwoo onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1.Chunn Mingok - lani 1:1

31e minuut.
Hwan-Hyu heeft problemen om de bal te vangen. Jee-Kyung onderschept slim de pass. Jee-Kyung passt de bal in één keer door. Yang-Kwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Kwo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Ming-Joon geeft de bal voor. Inworp. Lo-Chang met een snelle inworp. Sun-Kyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Sun-Kyuong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Jee-Kyung controleert de bal met de borst. Jee-Kyung geeft een hoge lob. Daar is Ming-Joon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yang-Kwo is nu in balbezit. Yang-Kwo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.Chunn Mingok - lani 1:2

45e minuut.
Lo-Chang rent richting de bal. Byung-Kun onderschept slim de pass. Byung-Kun met een sublieme pass. Hwan-Wong is nu in balbezit. Hwan-Wong draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.Chunn Mingok 50%, lani 50%.
1.Chunn Mingok - lani 1:2

69e minuut.
Sun-Kyung rent richting de bal. Sun-Kyung geeft een lange en hoge pass. Kwoo-Kyung probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hwan-Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Wong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Jee-Kyung speelt de bal door. Doyashi is nu in balbezit. Doyashi geeft een lange en hoge pass. Yang-Kwo rent richting de bal. Yang-Kwo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.Chunn Mingok - lani 1:3

88e minuut.
Jee-Kyung rent richting de bal. Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Lee passt de bal in één keer door. Yang-Kwo rent richting de bal. Yang-Kwo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.Chunn Mingok 56%, lani 44%.
1.Chunn Mingok - lani 1:3