Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anyenghang Mingok Chunnjojo Kwoomong
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Tsun-Woo rent richting de bal. Tsun-Woo passt de bal zonder na te denken. Getoshi is nu in balbezit. Getoshi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lee-Kwon de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyenghang Mingok - Chunnjojo Kwoomong 1:0

10e minuut.
Lo-Sing onderschept slim de pass. Lo-Sing geeft de bal voor. Lo-Cheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Son onderschept slim de pass. Yang-Son geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Tae-Gui rent richting de bal. Tae-Gui geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hyun-Gui met de inworp. Bum-Kun geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Park-Yong met een harde bal richting middenveld. Dae-Sun kopt de bal weg. Tsun-Woo rent richting de bal. Hamate onderschept slim de pass. Hamate haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bum-Joon bokst de bal weg.

21e minuut.
Hyun-Gui rent richting de bal. Hyun-Gui probeert naar een medespeler te passen. Dae-Sun is nu in balbezit. Getoshi verovert de bal door een tackle van achteren. Getoshi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyenghang Mingok - Chunnjojo Kwoomong 2:0

31e minuut.
Bum-Kun rent richting de bal. Chan-Sun onderschept slim de pass. Chan-Sun geeft de bal voor. Kwoon-Young heeft problemen om de bal te vangen. Hikedo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyenghang Mingok - Chunnjojo Kwoomong 2:1

41e minuut.
Tsun-Woo passt de bal zonder na te denken. Getoshi is nu in balbezit. Bum-Kun rent richting de bal. Bum-Kun haalt uit met een fantastische trap. Lee-Kwon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Chyu-Lee heeft problemen om de bal te vangen. Bum-Kun is nu in balbezit. Bum-Kun passt de bal met de wreef. Getoshi rent richting de bal. Getoshi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyenghang Mingok - Chunnjojo Kwoomong 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyenghang Mingok 50%, Chunnjojo Kwoomong 50%.
Anyenghang Mingok - Chunnjojo Kwoomong 3:1

49e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Chiu niet meer kan verder spelen. Tsun-Tei komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Bum-Joon trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tae-Gui met een snelle inworp. Yang-Son is nu in balbezit. Yang-Son geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Han-Young geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hyun-Gui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bum-Kun rent richting de bal. Bum-Kun haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Cheng-Wan met de inworp. Bum-Kun is nu in balbezit. Bum-Kun schiet op doel. Hyun-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyun-Gui geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Hyun-Gui speelt de bal door. Klungelig pakt Lo-Sing de bal. Lo-Sing geeft de bal voor. Hikedo rent richting de bal. Hikedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyenghang Mingok - Chunnjojo Kwoomong 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyenghang Mingok 33%, Chunnjojo Kwoomong 67%.
Anyenghang Mingok - Chunnjojo Kwoomong 3:2