Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sociedad Forever 1.Chunn Heemingjo
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Kyu-Lin kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kwoon-Son. Kyu-Lin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Suzuki met een snel genomen vrije trap. Hotyou kopt de bal weg. Kwoon-Son rent richting de bal. Han-Kim verovert de bal door een tackle van achteren. Han-Kim draait met de bal, schiet en ... Jae-Doo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Kwoon-Son speelt de bal door. Kwoo-Kyung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoo-Kyung passt de bal in één keer door. Kyu-Lin is nu in balbezit. Kyu-Lin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Park-Lee met een sublieme pass. Kwoo-Kyung rent richting de bal. Kwoo-Kyung passt de bal in één keer door. Yang-Lim bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Lim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedad Forever - 1.Chunn Heemingjo 0:1

31e minuut.
Kwoon-Son speelt de bal door. Sung-Doo rent richting de bal. Sung-Doo passt de bal zonder na te denken. Kyu-Lin is nu in balbezit. Kyu-Lin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sociedad Forever - 1.Chunn Heemingjo 1:1

44e minuut.
Park-Lee is nu in balbezit. Kwoo-Kyung rent richting de bal. Kwoo-Kyung passt de bal zonder na te denken. Yang-Lim is nu in balbezit. Yang-Lim draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sociedad Forever 57%, 1.Chunn Heemingjo 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sociedad Forever - 1.Chunn Heemingjo 1:1

50e minuut.
Inworp. Kwoo-Kyung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kyu-Lin is nu in balbezit. Kyu-Lin haalt uit met een fantastische trap. Park-Lee probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Kwoo-Kyung rent richting de bal. Kwoo-Kyung probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chan-Lee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yang-Lim rent richting de bal. Yang-Lim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kwoo-Kyung is nu in balbezit. Yang-Lim rent richting de bal. Chan-Lee onderschept slim de pass. Kwoo-Kyung onderschept slim de pass. Kwoo-Kyung schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sociedad Forever 37%, 1.Chunn Heemingjo 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sociedad Forever - 1.Chunn Heemingjo 1:1