Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poohangzo Heeming 96.Buk Mingbuk
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Jae-Doo met een sublieme pass. Song-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Park onderschept slim de pass. Park draait met de bal, schiet en ... Lee-Tae probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Jae-Doo speelt de bal door. Hamato rent richting de bal. Wang-Young onderschept slim de pass. Park rent richting de bal. Park haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Jae-Doo verovert de bal door een tackle van achteren. Jae-Doo passt de bal met de wreef. Han-Kon bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Kon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poohangzo Heeming - 96.Buk Mingbuk 0:1

36e minuut.
Hotsuko rent richting de bal. Hiu-Young verovert de bal door een tackle van achteren. Hiu-Young met een sublieme pass. Park is nu in balbezit. Park haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Poohangzo Heeming - 96.Buk Mingbuk 1:1

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Lee-Tae de bal onder controle te krijgen. Jae-Doo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jae-Doo met een sublieme pass. Han-Kon rent richting de bal. Han-Kon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poohangzo Heeming 52%, 96.Buk Mingbuk 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Poohangzo Heeming - 96.Buk Mingbuk 1:1

70e minuut.
Kwoon-Hyun passt de bal met de wreef. Inworp. Yang-Lin met een snelle inworp. Jae-Doo rent richting de bal. Jae-Doo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Park-Hyu trapt de bal weg. Park kopt de bal weg. Hamato rent richting de bal. Hamato schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Han-Kon heeft problemen om de bal te vangen. Chan-Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Kon verovert de bal door een tackle van achteren. Jae-Doo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jae-Doo schiet op doel. Park-Hyu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Poohangzo Heeming - 96.Buk Mingbuk 1:2

83e minuut.
Jae-Doo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jae-Doo geeft een hoge lob. Hakkito is nu in balbezit. Han-Kon onderschept slim de pass. Han-Kon geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Park passt de bal zonder na te denken. Hiu-Young probeert naar een medespeler te passen. Hokido is nu in balbezit. Hokido draait met de bal, schiet en ... Hamato probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poohangzo Heeming 45%, 96.Buk Mingbuk 55%.
Poohangzo Heeming - 96.Buk Mingbuk 1:2