Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anyenghang Jangmachu Cho
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
30% Spel op eigen helft 70%
19 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Wang-Ying kan de bal niet met de borst controleren. Hikedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hikedo passt de bal zonder na te denken. Kyu-Lin rent richting de bal. Kyu-Lin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anyenghang Jangmachu - Cho 1:0

37e minuut.
Lo-Lin kopt de bal weg. Kyu-Lin heeft problemen om de bal te vangen. Wang-Ying is nu in balbezit. Hikedo verovert de bal door een tackle van achteren. Hikedo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyenghang Jangmachu 28%, Cho 72%.
Anyenghang Jangmachu - Cho 1:0

48e minuut.
Inworp. Wang-Yong met de inworp. Hamiko rent richting de bal. Hikedo verovert de bal door een tackle van achteren. Hikedo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Kyung-Tae bereikt de bal nog maar net als eerste. Hikedo onderschept slim de pass. Hikedo speelt de bal door. Kyu-Lin rent richting de bal. Kyu-Lin draait met de bal, schiet en ... Lee-Gui bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyenghang Jangmachu - Cho 2:0

58e minuut.
Hamiko geeft een lange en hoge pass. Cheng-Won geeft een hoge lob. Cheng-Hyuong probeert de bal aan de voet te houden. Kyu-Lin is nu in balbezit. Kyu-Lin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Joon-Kun heeft problemen om de bal te vangen. Kyung-Tae geeft een hoge lob. Kwoon-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyu-Ying verovert de bal door een tackle van achteren. Chyu-Ying haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Ote-Lee rent richting de bal. Kyung-Tae verovert de bal door een tackle van achteren. Kyung-Tae met een sublieme pass. Kyu-Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyu-Lin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Ote-Lee probeert naar een medespeler te passen. Kwoon-Hyun met een sublieme pass. Hikedo rent richting de bal. Kyu-Lin is nu in balbezit. Kyu-Lin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyenghang Jangmachu 32%, Cho 68%.
Anyenghang Jangmachu - Cho 2:0