Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 12:30
  • Competitiewedstrijd: K3-League.01
  • Stadion: FC Felix Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2926
FC Felix kokiko
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Jee-Son speelt de bal door. Yang-Chong rent richting de bal. Han-Kin rent richting de bal. Yang-Chong verovert de bal door een tackle van achteren. Yang-Chong haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Felix - kokiko 0:1

11e minuut.
Jee-Son verovert de bal door een tackle van achteren. Ling-Kun speelt de bal door. Yong-Soo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong-Soo geeft een hoge lob. Gui-Doo heeft problemen om de bal te vangen. Kwoon-Song verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Chyu-Hyung met een harde bal richting middenveld. Hakihra rent richting de bal. Won-Joon begaat een overtreding. Won-Joon krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Jee-Son speelt de bal door. Han-Kin rent richting de bal. Kyu-Song onderschept slim de pass. Yang-Chong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Chong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Sun met een snelle inworp. Jee-Son rent richting de bal. Hiu-Kwoo maakt een afschuwelijke overtreding. Hiu-Kwoo krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Joon-Li is nu in balbezit. Hiu-Kwoo onderschept slim de pass. Won-Joon is nu in balbezit. Hiu-Kwoo onderschept slim de pass. Hiu-Kwoo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Felix - kokiko 1:1

37e minuut.
Hakihra geeft een lange en hoge pass. Jee-Song rent richting de bal. Won-Joon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Won-Joon krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Jee-Song is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hiu-Kwoo neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Felix - kokiko 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Felix 50%, kokiko 50%.
FC Felix - kokiko 2:1

46e minuut.
Chyuong speelt de bal door. Hiu-Kwoo is nu in balbezit. Joon-Li onderschept slim de pass. Jee-Song verovert de bal door een tackle van achteren. Jee-Song draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Hakihra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Kun passt de bal in één keer door. Hiu-Kwoo is nu in balbezit. Hiu-Kwoo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Joon-Li geeft een hoge lob. Inworp. Chyuong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hiu-Kwoo is nu in balbezit. Hiu-Kwoo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Felix - kokiko 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Felix 44%, kokiko 56%.
FC Felix - kokiko 3:1