Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.Chunn Mingjo Anyzo Mingchu
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Wang-Young onderschept slim de pass. Wang-Young geeft de bal voor. Daar is Kwoon-Sun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Park-Hyuon rent richting de bal. Park-Hyuon draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Chyu-Kun rent richting de bal. Chyu-Kun geeft een hoge lob. Daar is Hwan-Sin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hwan-Sin schiet op doel. Cheng-Ying maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.Chunn Mingjo - Anyzo Mingchu 0:1

42e minuut.
Ling-Li is nu in balbezit. Park-Hyuon verovert de bal door een tackle van achteren. Park-Hyuon probeert naar een medespeler te passen. Kwoon-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Sun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.Chunn Mingjo 51%, Anyzo Mingchu 49%.
1.Chunn Mingjo - Anyzo Mingchu 0:1

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wang-Young zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Park-Hyuon is nu in balbezit. Park-Hyuon schiet op doel. Kwon-Kun probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Ling-Li met een sublieme pass. Kwon-Kun is nu in balbezit. Kwoon-Sun begaat een overtreding. Kwon-Kun wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kwon-Kun kan niet meer verder spelen. Park-Hyu komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Sun-Soo verovert de bal door een tackle van achteren. Sun-Soo passt de bal in één keer door. Park-Hyuon probeert naar een medespeler te passen. Kwoon-Sun rent richting de bal. Kwoon-Sun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Hwan-Ying is nu in balbezit. Hwan-Ying geeft de bal voor. Dae-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Sun-Soo onderschept slim de pass. Sun-Soo geeft een hoge lob. Sung-Gui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.Chunn Mingjo 56%, Anyzo Mingchu 44%.
1.Chunn Mingjo - Anyzo Mingchu 0:1