Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anyenghang Jangmachu 96.Buk Mingbuk
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 16.7
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Na een snelle pass probeert Cheng-Sing de bal onder controle te krijgen. Jae-Doo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Lin begaat een overtreding. Lo-Lin krijgt een gele kaart.

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lee-Tae trapt de bal weg van het doel. Lo-Lin kopt de bal weg. Klungelig pakt Kyu-Lin de bal. Kyu-Lin haalt uit met een fantastische trap. Yang-Li kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Cheng-Chong heeft problemen om de bal te vangen. Yang-Li probeert naar een medespeler te passen. Ote-Lee kopt de bal weg. Kyu-Lin is nu in balbezit. Kyu-Lin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyenghang Jangmachu 51%, 96.Buk Mingbuk 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Anyenghang Jangmachu - 96.Buk Mingbuk 0:0

52e minuut.
Won-Byung rent richting de bal. Lo-Lin is nu in balbezit. Lo-Lin probeert naar een medespeler te passen. Kyu-Lin is nu in balbezit. Kyu-Lin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Cheng-Lin met een snelle inworp. Ote-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Ote-Lee geeft een hoge lob. Kyu-Lin is nu in balbezit. Kyu-Lin draait met de bal, schiet en ... Yang-Li probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Kyu-Lin verovert de bal door een tackle van achteren. Cheng-Chong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyu-Lin verovert de bal door een tackle van achteren. Kyu-Lin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Cheng-Won met een snelle inworp. Lo-Lin is nu in balbezit. Lo-Lin speelt de bal door. Cheng-Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Sing haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyenghang Jangmachu 39%, 96.Buk Mingbuk 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Anyenghang Jangmachu - 96.Buk Mingbuk 0:0