Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bukong Mingak kokiko
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Lee-Joon de bal onder controle te krijgen. Chan-Young is nu in balbezit. Chan-Young passt de bal zonder na te denken. Han-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Li haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukong Mingak - kokiko 1:0

11e minuut.
Lee-Joon is nu in balbezit. Ling-Chong bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Joon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lee-Joon krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Son-Yong met een harde bal richting middenveld. Joon-Li kopt de bal weg. Daar is Yang-Hyung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yang-Chong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Chong haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jee-Son met de inworp. Wang-Ling is nu in balbezit. Chan-Young verovert de bal door een tackle van achteren. Chan-Young schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ling-Chong heeft problemen om de bal te vangen. Ling-Chong speelt de bal door. Yang-Chong rent richting de bal. Yang-Chong schiet op doel. Na een snelle pass probeert Yang-Hyung de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukong Mingak 57%, kokiko 43%.
Bukong Mingak - kokiko 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukong Mingak 49%, kokiko 51%.
Bukong Mingak - kokiko 1:0