Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chumma Kwoo-Buk Anyzo Mingchu
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Daar is Chan-Hyun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hokade onderschept slim de pass. Hokade probeert naar een medespeler te passen. Soo-Song is nu in balbezit. Soo-Song draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Park-Hyu onderschept slim de pass. Park-Hyu geeft een lange en hoge pass. Choi-Park is nu in balbezit. Sun-Bum geeft een hoge lob. Soo-Song rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cheng-Kin zal de hoekschop nemen. Sung-Gui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Son-Kyung speelt de bal door. Sun-Li heeft problemen om de bal te vangen. Hwan-Sin rent richting de bal. Sun-Li rent richting de bal. Sun-Li draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Sun-Li verovert de bal door een tackle van achteren. Sun-Bum met een sublieme pass. Sun-Li is nu in balbezit. Hwan-Sin is nu in balbezit. Hwan-Sin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Park-Hyu geeft een hoge lob. Hikedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Choi-Park zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Choi-Park moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Choi-Park schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

30e minuut.
Chan-Hyun onderschept slim de pass. Daar is Sun-Li, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chan-Hyun is nu in balbezit. Sun-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Sun-Li schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Sun-Li met een sublieme pass. Hokade is nu in balbezit. Hokade met een sublieme pass. Soo-Song rent richting de bal. Soo-Song haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chumma Kwoo-Buk 53%, Anyzo Mingchu 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chumma Kwoo-Buk - Anyzo Mingchu 0:0

47e minuut.
Hayen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hokade controleert de bal met de borst. Ling-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Hokade verovert de bal door een tackle van achteren. Hokade geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Won-Doo met een snelle inworp. Chan-Hyun is nu in balbezit. Sun-Bum tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chan-Hyun roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Chan-Hyun kan niet meer verder spelen. Park-Song komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Hayen speelt de bal door. Soo-Song rent richting de bal. Met opzet legt Hiu-Sing zijn tegenspeler op de grond. Hiu-Sing krijgt een gele kaart. Soo-Song is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hokade komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Hikedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Sun-Bum met een snelle inworp. Hwan-Sin rent richting de bal. Hwan-Sin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chumma Kwoo-Buk 44%, Anyzo Mingchu 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chumma Kwoo-Buk - Anyzo Mingchu 0:0