Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.Chunn Mingjo Chumma Kwoo-Buk
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Wang-Hyu passt de bal zonder na te denken. Kwoon-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Sun passt de bal met de wreef. Park-Hyuon is nu in balbezit. Park-Hyuon haalt uit met een fantastische trap. Jae-Huyn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Hayen de bal onder controle te krijgen. Hwan-Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Ying onderschept slim de pass. Hwan-Ying geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Lee-Joon rent richting de bal. Park-Hyuon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lee-Joon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ling-Youn met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Kwoon-Wong de bal. Hokade bereikt de bal nog maar net als eerste. Hokade draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.Chunn Mingjo - Chumma Kwoo-Buk 0:1

17e minuut.
Hwan-Ying geeft de bal voor. Wang-Young is nu in balbezit. Wang-Young met een sublieme pass. Kwoon-Sun is nu in balbezit. Kwoon-Sun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1.Chunn Mingjo - Chumma Kwoo-Buk 1:1

21e minuut.
Lee-Joon passt de bal met de wreef. Sun-Bum is nu in balbezit. Sun-Bum geeft een hoge lob. Hokade is nu in balbezit. Hokade passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Hyun rent richting de bal. Hyun probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lee-Joon de bal. Hwan-Ying verovert de bal door een tackle van achteren. Hwan-Ying geeft de bal voor. Jae-Huyn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Hokade verovert de bal door een tackle van achteren. Hokade passt de bal zonder na te denken. Soo-Song rent richting de bal. Soo-Song haalt uit met een fantastische trap. Chyu-Kun probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.Chunn Mingjo 39%, Chumma Kwoo-Buk 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1.Chunn Mingjo - Chumma Kwoo-Buk 1:1

65e minuut.
Park-Hyuon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Joon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Joon passt de bal in één keer door. Kwoon-Sun is nu in balbezit. Kwoon-Sun schiet op doel. Jae-Huyn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Wang-Hyu speelt de bal door. Cheng-Kin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Yang maakt een afschuwelijke overtreding. Lo-Yang krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Lo-Yang rent richting de bal. Lo-Yang geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cheng-Kin met de inworp. Hokade geeft een hoge lob. Cheng-Ying bokst de bal weg.

76e minuut.
Wang-Young passt de bal in één keer door. Kwoon-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Han verovert de bal door een tackle van achteren. Park-Hyuon is nu in balbezit. Park-Hyuon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.Chunn Mingjo - Chumma Kwoo-Buk 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.Chunn Mingjo 47%, Chumma Kwoo-Buk 53%.
1.Chunn Mingjo - Chumma Kwoo-Buk 2:1